(Poistunut julkaisusta)

Myyntineuvottelija, Telia Finland Oy, Fuengirola
StaffPoint

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.1.2018
Miltä kuulostaisi valoisampi ja iloisempi arki ikuisen auringon rannikolla Espanjassa? Täällä lounastaukoa vietetään puistossa keskellä talveakin ja työpäivän päätyttyä voi rannalla tuntea olevansa turistina muiden joukossa.

StaffPoint tarjoaa mahdollisuuden aurinkoisempaan arkeen Espanjassa yhdistettynä työhön hyvämaineisessa suomalaisyrityksessä. Toimistomme sijaitsee loistavien liikenneyhteyksien varrella aivan Fuengirolan keskustassa. Valttinamme onkin viihtyisä työympäristö sekä positiivinen ilmapiiri!

Oletko sinä yksi myyjämme Telian telesales tiimissämme Fuengirolassa? Tehtävässäsi myyt tuotteita, kuten kodin laajakaistayhteyksiä ja TV:n sisältöpalveluita operaattorin kattavasta tuotevalikoimasta suomalaisille asiakkaille. Tuotteet ovat huippuluokkaa ja tarpeellisia jokaiselle - vai miten itse selviytyisit elämässäsi ilman nettiyhteyttä?


Edellytämme sinulta

Sinulla on kokemusta myyntityöstä, mieluiten operaattorin tuotteista, nautit puhelimitse tapahtuvista asiakaskohtaamisista ja sytyt onnistumisista. Sinulla on halu menestyä ja tavoitteet motivoivat sinua antamaan parastasi. Olet sinnikäs etkä pelkää tarttua luuriin yhä uudelleen. Olet sanavalmis ja neuvottelet luontevasti erilaisten ihmisten kanssa. Annat vahvan panoksesi tiimin jäsenenä ja kannustat mielelläsi myös muita onnistumaan. Asenteesi on vahvin valttisi, jonka turvin ylläpidät omalta osaltasi tiimin kilpailuhenkistä, mutta rentoa ja optimistista ilmapiiriä. Puhut hyvää suomenkieltä ja sinua on miellyttävä kuunnella. Hyödynnät tietotekniikkaa sujuvasti työssäsi.


Tarjoamme sinulle

Tarjoamme paikan kasvuhakuisessa edelläkävijäyrityksessä. StaffPoint järjestää työntekijöilleen tarvittavat oleskelu- ja työluvat. Saat tukea myös asunnon haussa sekä muissa käytännönjärjestelyissä. Tueksesi arkeen saat mukavat ja osaavat tiimikaverit, kannustavan esimiehen, hyvät työvälineet, erittäin kilpailukykyiset ja laadukkaat tuotteet sekä konsernin vahvan markkinointipanostuksen.

Tehtävässä on kiinteä kuukausipalkkaus 1140,36€/kk ja kannustava bonusmalli. Mitään myyntikattoa ei ole, joten pääset itse vaikuttamaan ansiotasoosi. Kiinteä kuukausiansio on Espanjan palkkatasoon verrattuna keskitasoa ja hyvä myyjä ansaitsee Suomeen verrattavan palkan. Espanjassa elinkustannukset ovat noin puolta pienemmät Suomeen verrattuna.


Kiinnostuitko?

Rekisteröi hakemuksesi ja CV:si osoitteessa www.staffpoint.fi. Toimithan nopeasti - paikat täytetään heti sopivien ehdokkaiden löydyttyä!

Lisätietoja voit kysyä arkisin klo 13-16 välisenä aikana Tony Hildéniltä, +358 406876723.

Tehtävään valittavalle voidaan tehdä perusmuotoinen turvallisuusselvitys luotettavuuden varmistamiseksi.
Lisätietoja

Hanna Ekman
hanna.ekman@staffpoint.fi