(Poistunut julkaisusta)

Myyntineuvottelija Tampereen Messuille
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.9.2018Työn kuvaus:
  Tampereen Messut Oy on Suomen toiseksi suurin messuyhtiö, joka järjestää kohdennettuja ja korkeatasoisia ammatti ja kuluttajamessuja sekä muita tapahtumia Tampereen Messu ja Urheilukeskuksessa. Ohjelmistossa on yhteensä yli 30 tapahtumaa, joista vuosittain toteutetaan parikymmentä. Osa messuista on alansa suurimpia kansainvälisiä tapahtumia. Vuotuinen näytteilleasettajamäärä on lähes 4000 ja tapahtumiin tutustuu yli 160 000 vierasta. Yrityksen henkilöstömäärä on 36 ja liikevaihto 8,3 miljoonaa euroa (2017). Tampereen Messut -konserniin kuuluvat emoyhtiö Tampereen Messut Oy:n lisäksi tapahtumatoimisto Finland Events sekä tytäryhtiöt Tavicon Oy, Finland Restaurants Oy - Finnresta ja Expotec Oy. Konsernin liikevaihto on 13,0 miljoonaa euroa (2017). Tampereen Messujen toimitilat sijaitsevat Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa. tampereenmessut.fi
 
Haemme nyt MYYNTINEUVOTTELIJAA
 
Myyntineuvottelijana työtehtävänäsi on aktiivinen ammatti- ja kuluttajamessujen myynti. Avustat myynnissä myös konsernin muita yrityksiä tarvittaessa. Työvälineesi ovat puhelin ja sähköposti, mutta hoidat sujuvasti myös tapaamisen, mikäli kaupanteko sitä vaatii. Olet tärkeä osa myyntitiimiä ja työpanoksesi varmistaa onnistunutta messutapahtumaa. Kontaktoit tehtävässä olemassa olevia asiakkuuksia ja kartoitat myös uusia mahdollisuuksia. Työskentelet yhteistyössä messujen projektipäällikön ja myyntipäällikön kanssa.
Odotamme sinulta aitoa kiinnostusta myyntityöhön ja asiakaslähtöistä otetta työskentelyyn. Myyntityö on sinun juttusi ja motivoidut onnistumisista ja tavoitteellisesta tekemisestä.
Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen tehtävänkuvan valtakunnallisten ja kansainvälisten tapahtumien parissa sekä asiantuntevan, nuorekkaan ja innovatiivisen työyhteisön menestyvässä organisaatiossa. Työsuhde on vuoden kestävä määräaikaisuus ja alkaa marraskuussa 2018.
 
Jätä hakemuksesi osoitteessa www.adecco.fi   23.9. mennessä. Lisätietoja tehtävästä antaa Adeccolta Mira Perttula, p. 050 444 4418, mira.perttula@adecco.fi.
 

Asiakkaan tehtävänimike:  Myyntineuvottelija


Sijainti:  TAMPERE


Työsuhde:  Määräaikainen


Yhteyshenkilö:  Mira Perttula, 050 444 4418


Toimipaikka:  Tampere