(Poistunut julkaisusta)

Myyntineuvottelija tai Kiinteistönvälittäjä (LKV)
OP

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.1.2020

OP Koti Helsinki Oy LKV toimii lähes neljänkymmenen ammattilaisen voimin pääkaupunkiseudulla. Tunnemme toimialueemme kuin omat taskumme, ja haluamme olla ihmistä lähellä, tarjoten moderneja kiinteistönvälityksen palveluja yhä laajenevalle asiakaskunnallemme.

 

Haaveiletko yrittäjämäisestä työstä, jossa saat vapauden määritellä omat työaikasi ja ansiotasosi– ja kuitenkin turvallisesti työsuhteessa Suomen luotetuimpaan välitysalan työnantajaan, joka on myös osa Suomen suurinta finanssialan konsernia, OP Ryhmää?

Haluatko tehdä myyntityötä modernilla otteella, digivälineitä ja somea maksimaalisesti hyödyntäen?

Nautitko tuloksellisesta ja määrätietoisesta toiminnasta, freesistä työympäristöstä, ja tunteesta, että olet osa jotakin maineikasta ja itseäsi suurempaa?

 

Meillä OP Koti Helsingissä, Espoon toimipisteessä on paikka juuri sinulle! Kasvumme vuoksi etsimme nyt joukkojamme vahvistamaan

 

KIINTEISTÖVÄLITTÄJIÄ (LKV) JA KIINTEISTÖNEUVOTTELIJOITA (Helsinki, Espoo ja Vantaa)

 

myymään ja hankkimaan kohteita ja palvelemaan asiakkaitamme kaikki kivet ja kannot heidän puolestaan kääntäen. Tyypillisenä työpäivänäsi saatat vaikkapa soitella potentiaalisille asiakkaille ja tehdä kohdehankintaa, pitää näyttöjä, käydä kartoittamassa uusia kohteita, tehdä niiden myyntiin liittyvää suunnittelua ja toimenpiteitä, edistää monenlaisia hallinnollisia taustatöitä, tai vastailla asiakkaiden kyselyihin.

Päätät itse, milloin työskentelet ja milloin olet vapaalla; asiakkaiden kohtaamiset toki painottuvat yleensä iltoihin ja viikonloppuihin. Omat laajat verkostot sekä niiden hyödyntämisen taito ja halu ovat suuria menestymisen avaimia tästä työssä.

 

Sinusta

Jos työkaverisi kuvailevat sinua iloiseksi, energiseksi ja innokkaaksi, olet selvästi etsimäämme tyyppiä! Sinulta löytyy sekä yrittäjä- että palveluhenkisyyttä, ja olet kuin kotonasi myyntityön parissa – et luultavasti osaisi kuvitella tekeväsi mitään muuta. Ja koska olemme uudistuvan kiinteistönvälityksen kärjessä, sinullakin on intoa ja näyttöjä digitaalisuuden, järjestelmien ja somen hyödyntämisestä. Itse asiassa haluatkin tehdä työtä, jossa some-aktiivisuus ja digiosaamisen hyödyntäminen näyttelevät tärkeää osaa työnkuvassasi.

Sinulla on joko muuta kokemusta myyntityöstä, tai sitten sinulla on jo vyölläsi kenties LKV-tutkinto ja välitysalan kokemustakin. Ennen kaikkea haluamme joukkoomme oppimishaluisen, innokkaan ja positiivisuutta pursuavan tekijän, joka nauttii tuloksen tekemisestä, ihmisten kohtaamisesta ja itsenäisestä oman työn suunnittelusta.

Vaikka ilo ja nauru ovat iso osa työyhteisöämme, yhden asian otamme vakavasti: asiakkaan luottamuksen ansaitsemisen ja säilyttämisen. Oletkin arvomaailmamme mukaisesti rehellinen, suoraselkäinen, ja ilmennät laillamme kaikessa tekemisessäsi OP:n arvoja, eli ihmisläheisyyttä, vastuullisuutta ja yhdessä menestymistä. Viimeiseen liittyen toivommekin, että olet sielultasi tiimipelaaja, joka mielellään ilahduttaa kollegojen päivää aurinkoisella olemuksellaan!

 

Miksi liittyä joukkoomme? 

Ensinnäkin jos arvostat maineikasta, rehtiä ja tutkitusti alan luotettavinta työnantajaa, OP Koti Helsinki tarjoaa vakaan paikan tehdä työtä ja olla osa mittavaa verkostoa, jossa työympäristö on raikas ja moderni, ja tyylikkäät liikepaikkamme ovat ykköspaikoilla ympäri pääkaupunkiseutua. Meillä johtamisesta ja kaikista henkilöstöasioista huolehditaan ammattimaisesti ja suunnitelmallisesti. 

Lisäksi, tässä paikattomassa työssä saat valita itse missä työtäsi teet, mutta silloin kun on tarvetta toimistolle, niin joku meidän kattavan OP Ryhmän verkoston toimipisteistämme on aina lähellä. Työmatkoihin toimistolle ei siis tarvitse käyttää puolta päivää. Meillä on myös poikkeuksellisen tiivis yhteistyö markkinaosuudeltaan suurimman pankkiyhtymän kanssa, mikä sujuvoittaa huomattavasti työn tekemistä ja siinä onnistumista.

Tietenkin digimuutoksen suunnannäyttäjän ja alansa luotettavimman työnantajan eli OP Ryhmän piiriin kuuluminen tuo paljon muitakin etuja, joista mainittakoon mittavat ja arvokkaat henkilöstöedut; meillä saat esimerkiksi laajan terveydenhoidon ja rahallisesti merkittäviä alennuksia pankki- ja vakuutustuotteista. Palkkamallimme on lisäksi erittäin kannustava, reilu ja tasapuolinen, ja työsuhteen alussa saat neljän kuukauden takuupalkan, jonka ansiosta voit rauhassa ja paineetta lähteä liikkeelle meidän joukoissamme.

 

Lisätietoja ja hakuohjeet


Jos sinulla on mielessä kysymyksiä tehtävästä tai meillä työskentelystä, myyntijohtaja Mikko Piitulainen vastaa mielellään kysymyksiisi, puh. 040 564 7774 tai mikko.piitulainen@op.fi.

Jos taas tunnet jo kuuluvasi joukkoomme, kerro motivaatiostasi ja taustastasi meille 31.1.2020 mennessä oheisen hakunapin kautta tai osoitteessa op-careers.fi. Älä suotta jätä hakemista viime tinkaan, sillä käsittelemme hakemuksia aktiivisesti jo hakuaikana.

 

Tehtävään valittavalta henkilöltä tarkistetaan luottotiedot ja yritysyhteydet sekä teetetään huumausainetesti ja terveyskysely.

 

Olemme osa OP Ryhmää, joka on Suomen johtava finanssiryhmä ja alan digitaalisen muutoksen suunnannäyttäjä. Olemme asiakkaidemme omistama, finanssialan suurin työnantaja Suomessa. Ryhmässämme työskentelee yli 12 000 alan ammattilaista, ja tuotamme sekä kehitämme pankki-, varallisuudenhoito-, vakuutus- ja terveydenhoitopalveluita yli neljälle miljoonalle asiakkaallemme.