(Poistunut julkaisusta)

Myyntineuvottelija, suorarekrytointi Apilanlehti
Uniflex

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.1.2019

Oletko parhaimmillasi ihmisten kanssa? Haluatko olla mukana tuottamassa erinomaisia palvelukokemuksia asiakkaillemme? Oletko persoonana tavoitteellinen ja myyntihenkinen?

Haemme nyt asiakasyrityksellemme Apilanlehdelle MYYNTINEUVOTTELIJAA vastamaan myynnistä ja asiakaspalvelusta!

”Viihdyn työssäni todella hyvin ihanien työkavereiden, lyhyiden ja joustavien työaikojen ja -päivien vuoksi. Päivän tavoitteeseen päästään yhdessä yhteispelillä, kannustavien esimiesten tuella ja lisäämällä peliin omaa persoonaa. Tunne on mahtava ja siihen vielä bonukset päälle! Minua kiinnostaa kovasti sisustus ja on kiva työskennellä kauniiden tavaroiden ympäröimänä. Tarjoan tätä iloa ja kauneutta myös asiakkailleni. Oman kodin sisustus muuttuu myös ennen kuin huomaakaan.”, Meri, Myyntineuvottelija, Apilanlehti

Yritysesittely

Apilanlehti on Pohjoismaiden suurimpia posliiniin, lasiin ja kodin koriste-esineisiin erikoistuneita yrityksiä. Jo leidin ikään ehtinyt yritys perustettiin Ruotsissa vuonna 1974. Tuoterepertuaarimme sisältää laadukkaista tunnettujen ja arvostettuja tuotesarjojen tuotteita, joita voi ostaa yksinoikeudelle vain Apilanlehdeltä. Apilanlehti tunnetaan avainsanoista Inspiraatio, Laatu, Henkilökohtainen palvelu, Mukavuus ja Vain Apilanlehdeltä. Tutustu Apilanlehteen myös sosiaalisessa mediassa sekä osoitteessa www.apilanlehti.fi.

Tehtävän kuvaus

Myyntineuvottelijan tehtävässä työskentelet osana Apilanlehti Oy:n myyntiorganisaatiota. Roolissasi palvelet asiakkaita ilolla, kartoitat ja kuuntelet heidän tarpeensa ja tarjoat heille soveltuvimpia tuotevaihtoehtoja. Tehtäväsi on tunnistaa uusia lisämyyntimahdollisuuksia, ja kuunnella asiakkaan tarpeita.

Työvuorot sijoittuvat arkeen, ja työtä on mahdollista tehdä kahdessa eri vuorossa. Työsuhde on vakituinen, ja alkaa palkallisella kattavalla perehdytyksellä mahdollisimman pian. Toimipiste sijaitsee Helsingissä, Malmin rautatieaseman välittömässä läheisyydessä.

Tarjoamme sinulle:

- koulutuksen tehtävään
- 37,5 h/vko 
- kilpailukykyinen palkkaus
- innostavan, tavoitteellisen ja hyvinvoinnista kiinnostuneen työympäristön
- työterveyshuolto, lounasseteli- ja kulttuuriedut

Hakijan profiili

Onnistut tehtävässä, jos sinulta löytyy vahvaa myyntihenkisyyttä sekä avoin ja ratkaisukeskeinen asenne. Arvostamme sinnikkyyttä, pitkäjänteisyyttä ja luonnollisesti kiinnostusta ruoka-, kattaus- ja sisustusmaailmaan. Tulet toimeen loistavasti erilaisten ihmisten kanssa ja nautit ihmisten kanssa keskustelusta. Kielitaidoltasi puhut sujuvaa suomea, ruotsin kieli on suuri etu, mutta ei välttämättömyys.

Kiinnostuitko?

Uniflex toimii asiakkaan kumppanina rekrytointiprosessissa. Lähetä CV:si ja hakemuksesi palkkatoiveineen oheisella sähköisellä hakulomakkeella Uniflexin järjestelmään pian. Aloitamme haastattelut jo rekrytointiprosessin alkuvaiheessa. Lisätietoja tehtävästä antaa Laura Honkanen, puh. 040 689 3200. Parhaiten tavoitettavissa ke-to klo 14-15.

Me Uniflexilla olemme erikoistuneet henkilöstövuokraukseen, suorarekrytointeihin ja soveltuvuusarviointeihin. Työllistämme henkilökuntaa mm. asiakaspalvelu, contact center, myynnin, markkinoinnin, taloushallinnon, logistiikan, teollisuuden ja rakennusalan tehtäviin Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa. Yhtä laajalta alueelta löytyy myös suorarekrytointeihimme tyytyväisiä asiakkaita. Pörssiyrityksen toiminnan kuuluu olla läpinäkyvää ja noudatamme samaa avoimuutta myös viestinnässämme. Uskomme oikeudenmukaisuuteen, yhdessä sovittujen sääntöjen noudattamiseen ja kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten Liittoon. Auktorisoituna henkilöstöpalvelualan yrityksenä olemme sitoutuneet vastuulliseen toimintaan sekä toimeksiantajiamme että työntekijöitämme kohtaan. Lue lisää meistä ja avoimista työpaikoistamme osoitteessa www.uniflex.fi