(Poistunut julkaisusta)

Myyntineuvottelija sikarehujen myyntiin
Hankkija Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.3.2019

Hankkija valmistaa nauta-, sika-, siipikarja- ja erikoisrehuja. Edistyksellinen ja ainutlaatuinen tutkimus & tuotekehityksemme sekä korkealaatuiset rehut tuottavat onnistuneita ruokintaratkaisuja tilojen tarpeisiin, aina täysrehuista komponenttiruokintaan. Tehtaamme sijaitsevat Kotkassa, Säkylässä, Turussa ja Seinäjoella. Progut® ja Progres® -innovatiivisia rehuratkaisuja viemme yli 30 maahan. #parastarehua

Haemme nyt sikarehujen myyntiin innokasta ja kehityshaluista

MYYNTINEUVOTTELIJAA

Vastaat määritellyille asiakastiloille ruokintaratkaisuiden tarjonnasta ja myynnistä puhelimitse sekä sähköisillä työvälineillä. Tuotevalikoimaasi kuuluvat kehityksen kärjessä olevat korkealaatuiset Hankkijan tuotteet ja ratkaisut. Työkavereinasi sinulla on alan parhaat osaajat.

Sinulta odotamme

  • Maatalouden tai kaupallisen alan koulutusta  
  • Sujuvia vuorovaikutus- ja tiimityötaitoja
  • Positiivista ja reipasta asennetta
  • Haasteiden ratkaisukykyä
  • Valmiutta itsenäiseen ja oma-aloitteelliseen asiakastyöskentelyyn
  • IT-taitoja
  • Sikatalouden tuntemus ja ruokinnan osaaminen katsotaan tehtävässä eduksi

Tarjoamme innostavan ja asiantuntevan työympäristön sekä monipuoliset kehittymismahdollisuudet johtavan maatalouskaupan palveluksessa. Henkilöstömme käytettävissä on erinomaiset koulutusmahdollisuudet.

Työpisteesi sijaitsee sopimuksen mukaan Turussa, Säkylässä, Seinäjoella tai Kotkassa. Tehtävä on vakituinen ja alkaa sopimuksen mukaan. Lisätietoja tehtävästä antaa myynti- ja tuoteryhmäpäällikkö Marja-Leena Koivisto puh. 010 402 7913.

Tartu tilaisuuteen ja hae joukkueeseemme osaksi maailman parhaimpien elintarvikkeiden tuotantoketjua! Lähetä hakemuksesi tehtävään viimeistään 31.3.2019.