(Poistunut julkaisusta)

Myyntineuvottelija rehumyyntiin - Utajärvi
Eilakaisla

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.3.2020
Kinnusen Mylly Oy on perheyritys jo kolmessa sukupolvessa. Kuluneiden vuosikymmenien aikana Kinnusen Mylly on kasvanut miljoona kiloa vuodessa jauhavasta paikallismyllystä yli sata miljoonaa kiloa tuottavaksi kauppamyllyksi – yhdeksi maailman pohjoisimmaksi. Kinnusen Myllyn asiakkaita ovat muun muassa pohjoisen Suomen leipomot, rehupuolella karjatilalliset ja uusia puhdaskauratuotteita myydään elintarviketeollisuuteen kansainvälisesti. Asiakkaat arvostavat vakavaraisen perheyrityksen toiminnassa luotettavuutta, toimintavarmuutta, alueellisuutta ja asiakaslähtöisyyttä. Yrityksen liikevaihto on noin 30 M€. Mylly ja rehutehdas työllistävät yhteensä 40 henkilöä. www.kinnusenmylly.fi Oletko aurinkoinen asiakaspalvelija ja pitkäjänteinen puhelintyöskentelyn ammattilainen? Etsimme asiakasyrityksellemme Kinnusen Myllylle uutta myyntineuvottelijaa iloiseen rehumyyjien tiimiin. Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä ja vakituinen työsuhde solmitaan suoraan asiakasyrityksemme kanssa. 

Tehtävän kuvaus

Päivittäisiin tehtäviisi kuuluu asiakkaiden kontaktointia puhelimitse sekä rehutilausten ja -toimitusten järjestelyä. Vastuullasi on niin uusasiakashankinta kuin olemassaolevien, tyytyväisten asiakkaidemme palveleminen. Tehtävässäsi pääset osaksi ammattitaitoista myyntitiimiä. Tavoitteisiin tähdätään yhdessä koko tiimin voimin, joten vuorovaikutus- ja tiimityöskentelytaidot ovat tässä työssä tarpeen.  Odotamme sinulta kokemusta myynnillistä tehtävistä, asiakaspalvelutyössä vaadittavaa pelisilmää sekä kiinnostusta maatalousalaa kohtaan. Tehtävässä tarvitset myös hyviä IT-taitoja sekä ajoittain myös paineensietokykyä ja ongelmanratkaisutaitoja. Osaamisestasi ja koulutuksestasi riippuen työhön voi kuulua myös nautakarjan ruokintasuunnitelmien tekemistä. Maatalousalan tuntemus ja/tai agrologin koulutus ovatkin työssä ehdoton etu, mutta ei vaatimus – etsimme ennen kaikkea reippaalla ja oma-aloitteisella asenteella varustettua tekijätyyppiä! 

Miksi juuri Kinnusen Myllylle?

Tarjoamme mahdollisuuden päästä mukaan kasvavaan ja kovaa vauhtia kansainvälistyvään yritykseen, jossa kehitys ei pysähdy. Tärkeimmät arvomme, luotettavuus ja vastuunkanto, näkyvät meillä jokaisessa työpäivässä. Haluamme myös omalta osaltamme edistää hyvinvoivaa agraarikulttuuria, lähiruoka-ajattelua sekä pohjoisen uniikkien luonnonvarojen säilymistä. Avainasemassa meille ovat tyytyväiset asiakkaat ja kiitosta saamme erityisesti osaamisestamme ja toimintavarmuudestamme. Myyntitiimimme saa jatkuvasti positiivista palautetta asiakkailtamme ja menestymme myös kansallisissa asiakastyytyväisyystutkimuksissa –  pääset siis työskentelemään osana huippuammattilaisten tiimiä! Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa Eilakaislan henkilöstökonsultti Marjut Malila puh. 040 5233 070 / etunimi.sukunimi@eilakaisla.fi torstaina 19.3. kello 9-10 ja keskiviikkona 25.3. kello 15-16. Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen 31.03.2020 mennessä osoitteessa kaislanet.eilakaisla.fi