(Poistunut julkaisusta)

Myyntineuvottelija rakennusalalle
Barona Rakennus Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.5.2018

Kiinnostaako sinua monipuolinen työ henkilöstöpalvelualan johtavassa yrityksessä? Haluatko yhdistää työssäsi rakennusalan osaamisen ja ihmisten kanssa työskentelyn? Etsimme nyt Tampereen alueelle rakennusalan henkilöstöpalvelujen kokonaisvaltaiseen toteuttamiseen myyntipainotteista osaajaa vahvistamaan tiimiämme.

Työnkuvaus:

Työtehtäväsi pitävät sisällään rakennusalan asiakkaiden palvelemista ja uusien asiakassuhteiden luontia. Lisäksi olet mukana kehittämässä vanhoja asiakkuuksiamme sekä toimintamallejamme. Olennaista on asenne ja halu tehdä kovasti töitä työntekijöidemme ja asiakassuhteidemme kehittämisen eteen. Henkilöstövuokrausalan tuntemus ei ole pakollista, sillä perehdytämme sinut hyvin toimintamalleihimme. Lopullinen työnkuva muotoutuu valittavan henkilön vahvuuksien ja omien intressien mukaan.

Mitä haemme?

Olet ratkaisukeskeinen, pystyt toimimaan tehokkaasti osana tiimiämme ja viemään myös asioita eteenpäin itsenäisesti. Nautit verkostoitumisesta ja herätät kontakteissa luottamusta.

Toivomme sinulta rakennusalan tuntemusta, jotta ymmärrät asiakkaidemme päivittäistä arkea ja pystyt auttamaan heitä oikeiden ratkaisuiden löytämisessä. Viihdyt ihmisten parissa ja myyntipainotteinen tehtävä sopii sinulle. Ennen kaikkea olet sanavalmis ja oma-aloitteinen henkilö, joka ottaa vastuun omasta tekemisestään ja haluaa tehdä töitä joukkueen eteen.

Tarjoamme:

Tarjoamme mielenkiintoisen työpaikan menestyvässä ja alansa johtavassa yrityksessä sekä mahdollisuuden kasvaa alan huippuosaajaksi. Meillä tehdään töitä nuorekkaassa työporukassa ja tiiminä; autamme ja kannustamme toisiamme sekä samalla vaadimme toisiltamme saman kuin itseltämme. Pystyt kokonaisvaltaisesti itse vaikuttamaan työhösi - työaikoihin sekä työnkuvaasi. Viihdyt ja pärjäät meillä, jos heittäydyt rohkeasti mukaan ja haluat oppia uutta.

Työt alkavat joustavasti heti sopivan henkilön löydyttyä. Jätäthän hakemuksesi palkkatoiveineen järjestelmämme kautta!

Edellytykset työnsaannille: Rakennusalan tuntemus