(Poistunut julkaisusta)

Myyntineuvottelija, Rahat ja Henki
Mandatum Life

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.4.2018

Etsimme nyt uutta virtaa.

Myyntineuvottelija, Rahat ja Henki

Haemme finanssialasta innostunutta, positiivisen asenteen omaavaa myyntineuvottelijaa / asiakasvastaavaa Helsingin Bulevardilla sijaitsevaan pääkonttoriimme.

Tässä tehtävässä huolehdit henkilö- ja yrittäjäasiakkaistamme ja varmistat, että heillä on käytössään parhaat mahdolliset palvelumme. Pidät yhteyttä pääasiassa olemassa oleviin asiakkaisiimme ja tarjoat heille asiantuntemustasi niin nykyisten eläkesopimusten hallinnointiin liittyen kuin uusien henkilövakuutusten sekä sijoittamisen mahdollisuuksien kartoittamiseen.Teet päivittäin läheistä yhteistyötä yhtiömme sijoitusasiantuntijoiden, varainhoitajien sekä yritysmyyjien kanssa.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden työskennellä yhdessä Suomen parhaista työpaikoista, vakavaraisessa palveluyrityksessä, jossa asiakkaan etu on tärkein. Tästä kertovat myös asiakastyytyväisyystuloksemme, jotka ovat markkinoiden parhaimmistoa. Työtäsi ja kehittymistäsi tukevat yhtenä joukkueena voitontahtoisesti eteenpäin menevä tiimi sekä konsernin muut asiantuntijat.  

Odotamme sinulta ennen kaikkea paloa menestyä myynnillisessä roolissa sekä korkeaa työmoraalia. Olet sosiaalinen, palvelualtis ja omaat erinomaiset vuorovaikutustaidot. Sinulla on aiempaa kokemusta asiakaspalvelu- ja/tai myyntityöstä sekä mielellään soveltuvan alan korkeakoulututkinto (esim. kaupallinen). Puhut ja kirjoitat sujuvaa suomenkieltä, muu kielitaito katsotaan eduksi. Positiivisuus ja voitontahto siivittävät tiesi tehtävässä menestymiseen.

Tehtävä on alkuun noin vuoden mittainen määräaikaisuus, mutta työsuhteen jatkuminen sekä vakinaistaminen ovat mahdollisia. Työn aloitus on sopimuksen mukaan kesällä tai syksyn alussa.

Lisätietoja tehtävästä saat Jukka Tanskaselta, puh. 041 536 2283.

Hae tehtävään täyttämällä hakulomake alla olevan linkin kautta mahdollisimman pian ja viimeistään 31.5.2018 mennessä. Liitä mukaan vapaamuotoinen hakemus sekä ansioluettelosi ja palkkatoiveesi. Käsittelemme jatkuvasti hakemuksia ja kutsumme henkilöitä haastatteluun jo myös hakuaikana.

Lue lisää yrityksestämme ja katso viimeisimmät kuulumisemme osoitteessa www.mandatumlife.fi