(Poistunut julkaisusta)

Myyntineuvottelija puhelinmyyntitiimiin
Fysioline Fressi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.5.2018

Fressi etsii vahvistusta puhelinmyyntitiimiinsä!

Mietitkö alan vaihtoa tai myyjänä uusia tuulia urallesi? Etsitkö vakituista työpaikkaa, jossa pääset työskentelemään mukavassa ja sporttisessa työympäristössä? Haluatko lisäksi motivoida ihmisiä liikunnan pariin ja oppia samalla uutta myynnistä?

Jos vastasin kyllä, olet etsimämme henkilö Fressin puhelinmyyntitiimiin myyntineuvottelijaksi!

Tarjoamme sinulle ennen kaikkea mielekästä puhelimitse tapahtuvaa myyntityötä sekä monipuoliset tuotteet, joilla onnistut varmasti! Soittamasi kontaktit ovat esimerkiksi valmiiksi valittuja liikunnasta kiinnostuneita henkilöitä sekä nykyisiä asiakkaitamme, mikä tekee työstäni entistä mielekkäämpää. Luonnollisesti pääset vaikuttamaan työlläsi omaan palkkaukseesi sekä saat tuekseni mukavan tiimin, parhaat työkaverit sekä perusteellisen koulutuksen tehtävään.

Olet etsimämme henkilö jos:

  • Olet tavoitteellinen ja kilpailuhenkinen
  • Puhut sujuvasti Suomea ja sinulla on erinomaiset vuorovaikutustaidot
  • Olet aidosti kiinnostunut myyntityöstä ja haluat kehittää osaamistasi ja oppia uutta
  • Haluat vaikuttaa työlläsi omaan palkkaasi
  • Olet tiimipelaaja, jota tavoitteet motivoivat
  • Puhelintyöskentely ei ole sinulle vierasta

Muutaman vuoden myyntikokemus (esim. puhelinmyyjä, ständimyyjä) katsotaan eduksi, samoin kiinnostus liikuntaa ja hyvinvointia kohtaan. Arvostamme persoonaa, asennetta ja halua oppia enemmän kuin CV:tä, joten aikaisempi työkokemus ei ole ehdoton edellytys.

Työajat vaihtelevat arkisin klo 9-21 välillä ja työmäärä on sovittavissa (noin 6h/pvä). Työpaikkana toimii upea ja uusi keskitetyn puhelinmyynnin toimisto Fressi Clubhousen liikuntakeskuksen yhteydessä Helsingin Vuosaaressa.

Jos tunnet olevasi hakemamme henkilö, vauhdikkaaseen ja ammattitaitoiseen joukkoomme, hae tehtävään rohkeasti jo tänään!

Ole nopea, paikat täytetään heti oikeiden henkilöiden löydyttyä ja työ alkaa sopimuksen mukaan kesän aikana.

 

Liikunta- ja hyvinvointikeskus Fressi on maan johtava kotimainen liikuntakeskusketju. Kuluneen 35 vuoden aikana Fressi on laajentunut nykyiseen mittaansa, 28 virkeään keskukseen ympäri Suomen. Fressi liikunta- ja hyvinvointikeskusketjun toimipaikat sijaitsevat Helsingissä, Espoossa, Vantaalla, Kirkkonummella, Tampereella, Ylöjärvellä, Seinäjoella, Kuopiossa, Mikkelissä, Oulussa, Lahdessa, Joensuussa ja Loviisassa.