(Poistunut julkaisusta)

Myyntineuvottelija puhelinmyyntiin Fressille
Fysioline Fressi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.1.2020

Liikunta- ja hyvinvointikeskus Fressi on maan johtava kotimainen liikuntakeskusketju. Kuluneen 40 vuoden aikana Fressi on laajentunut nykyiseen mittaansa, 40 virkeään keskukseen ympäri Suomen. Fressi liikunta- ja hyvinvointikeskusketjun toimipaikat sijaitsevat Helsingissä, Espoossa, Vantaalla, Kirkkonummella, Tampereella, Ylöjärvellä, Seinäjoella, Kuopiossa, Siilinjärvellä, Mikkelissä, Oulussa, Lahdessa, Joensuussa, Loviisassa, Kangasalla, Turussa ja Nokialla.

Haemme nyt MYYNTINEUVOTTELIJAA uuteen puhelinmyynnin tiimiimme

Tarjoamme sinulle mielekästä puhelimitse tapahtuvaa myyntityötä sekä monipuoliset tuotteet, joilla onnistut varmasti! Luonnollisesti pääset vaikuttamaan työlläsi omaan palkkaukseesi. Tueksesi saat parhaat työkaverit sekä perusteellisen koulutuksen tehtävään.

Olet etsimämme henkilö, jos:
- Olet tavoitteellinen ja kilpailuhenkinen
- Puhut sujuvasti suomea ja sinulla on erinomaiset vuorovaikutustaidot
- Olet aidosti innostunut myyntityöstä ja haluat kehittää osaamistasi ja oppia uutta
- Haluat vaikuttaa työlläsi omaan palkkaasi
- Olet tiimipelaaja, jota tavoitteet motivoivat
- Puhelintyöskentely ei ole sinulle vierasta

Muutaman vuoden myyntikokemus (esim. puhelinmyyjä, ständimyyjä) katsotaan eduksi, samoin kiinnostus liikuntaa ja hyvinvointia kohtaan. Arvostamme asennetta, voitonnälkää ja halua oppia enemmän kuin CV:tä, joten aikaisempi työkokemus ei ole ehdoton edellytys.

Työajat vaihtelevat arkisin klo 9-21 välillä ja työmäärä on sovittavissa (noin 6 h/pvä). Työpaikkana toimii upea ja uusi keskitetyn puhelinmyynnin toimisto Fressi Clubhousen liikuntakeskuksen yhteydessä Helsingin Vuosaaressa.

Jos tunnistit itsesi kuvauksesta jätä hakemuksesi osoitteessa www.adecco.fi 27.1. mennessä. Lisätietoja tehtävästä antaa Adeccolta Mira Perttula, 050 444 4418, mira.perttula@adecco.fi.