(Poistunut julkaisusta)

Myyntineuvottelija puhelinmyynnin tiimiin Fressille
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.3.2019Työn kuvaus:
  Liikunta- ja hyvinvointikeskus Fressi on maan johtava kotimainen liikuntakeskusketju. Kuluneen 35 vuoden aikana Fressi on laajentunut nykyiseen mittaansa, 29 virkeään keskukseen ympäri Suomen. Fressi liikunta- ja hyvinvointikeskusketjun toimipaikat sijaitsevat Helsingissä, Espoossa, Vantaalla, Kirkkonummella, Tampereella, Ylöjärvellä, Siilinjärvellä, Seinäjoella, Kuopiossa, Mikkelissä, Oulussa, Lahdessa, Joensuussa ja Loviisassa.
 
Haemme nyt MYYNTINEUVOTTELIJAA uuteen puhelinmyynnin tiimiimme
 
Tarjoamme sinulle mielekästä puhelimitse tapahtuvaa myyntityötä sekä monipuoliset tuotteet, joilla onnistut varmasti! Luonnollisesti pääset vaikuttamaan työlläsi omaan palkkaukseesi. Tueksesi saat parhaat työkaverit sekä perusteellisen koulutuksen tehtävään.
 
Olet etsimämme henkilö, jos:
* Olet tavoitteellinen ja kilpailuhenkinen
* Puhut sujuvasti suomea ja sinulla on erinomaiset vuorovaikutustaidot
* Olet aidosti innostunut myyntityöstä ja haluat kehittää osaamistasi ja oppia uutta
* Haluat vaikuttaa työlläsi omaan palkkaasi
* Olet tiimipelaaja, jota tavoitteet motivoivat
* Puhelintyöskentely ei ole sinulle vierasta
 
Muutaman vuoden myyntikokemus (esim. puhelinmyyjä, ständimyyjä) katsotaan eduksi, samoin kiinnostus liikuntaa ja hyvinvointia kohtaan. Arvostamme asennetta, voitonnälkää ja halua oppia enemmän kuin CV:tä, joten aikaisempi työkokemus ei ole ehdoton edellytys.
 
Työajat vaihtelevat arkisin klo 9-21 välillä ja työmäärä on sovittavissa (noin 6 h/pvä). Työpaikkana toimii upea ja uusi keskitetyn puhelinmyynnin toimisto Fressi Clubhousen liikuntakeskuksen yhteydessä Helsingin Vuosaaressa.
 
Jos tunnistit itsesi kuvauksesta jätä hakemuksesi osoitteessa www.adecco.fi  17.3. mennessä. Lisätietoja tehtävästä antaa Adeccolta Mira Perttula, 050 444 4418, mira.perttula@adecco.fi.
 

Asiakkaan tehtävänimike:  Myyntineuvottelija


Sijainti:  HELSINKI


Työsuhde:  Vakituinen


Yhteyshenkilö:  Mira Perttula, 050 444 4418


Toimipaikka:  Tampere