(Poistunut julkaisusta)

Myyntineuvottelija Pouttu Oy:lle
Pouttu Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.10.2019

Haemme vahvistusta Kannuksessa toimivaan myyntiryhmäämme. Etsimme myyntineuvottelijaa vastaamaan yrityksemme monipuolisista myynnin ja asiakassuhteiden kehittämisen tehtävistä.

Oletko tottunut itsenäiseen, vaihtelevaan ja nopeatempoiseen työskentelyyn? Hallitset MS Office -työkalujen sujuvan käytön, sekä olet nopea oppimaan muut myyntityössä tarvittavat järjestelmät. Onnistumisen edellytyksenä ovat erinomaiset vuorovaikutustaidot, kyky kuunnella asiakasta, hyvä tuotetuntemus ja oikeanlainen pelisilmä erilaisten asiakkaiden ja tilanteiden kanssa. Aikaisempi kokemus myynti- ja asiakaspalvelutyöstä, päivittäistavarakaupan tehtävistä tai hotelli- ja ravintola-alasta katsotaan hakijalle eduksi.

Tehtäviisi kuuluu asiakassuhteiden ylläpitäminen ja niiden kehittäminen, sekä uusien asiakkaiden hankinta. Päivittäiset tehtäväsi ovat asiakkaiden kontaktoiminen, keskitettyjen tuotteiden lisämyynti, sekä tilausten vastaanottaminen.

Tarjoamme valitulle henkilölle vakituisen työn ja organisaation tuen alansa huippuyrityksessä sekä mahdollisuuden kehittyä elintarviketeollisuuden myyntityön ammattilaiseksi. Työ alkaa marraskuun alussa tai sopimuksen mukaan.

Kiinnostuitko? Laita rohkeasti hakemuksesi ohessa olevan linkin kautta.

Lisätietoja tehtävästä antaa Tapani Pura, 050 506 5280, tapani.pura@barona.fi