(Poistunut julkaisusta)

Myyntineuvottelija Pouttu Oy:lle
Pouttu Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.3.2019

Haemme vahvistusta Kannuksessa toimivaan myyntiryhmäämme. Etsimme kahta myyntineuvottelijaa vastaamaan yrityksemme monipuolisista myynnin ja asiakassuhteiden kehittämisen tehtävistä. (1 toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen ja 1 määräaikaiseen tehtävään syyskuun loppuun)

Oletko tottunut itsenäiseen, vaihtelevaan ja nopeatempoiseen työskentelyyn? Hallitset Office -työkalujen sujuvan käytön, sekä olet nopea oppimaan muut myyntityössä tarvittavat järjestelmät. Onnistumisen edellytyksenä ovat erinomaiset vuorovaikutustaidot, kyky kuunnella asiakasta, hyvä tuotetuntemus ja oikeanlainen pelisilmä erilaisten asiakkaiden ja tilanteiden kanssa. Aikaisempi kokemus myynti- ja asiakaspalvelutyöstä katsotaan hakijalle eduksi.

Tehtäviisi kuuluu asiakassuhteiden ylläpitäminen ja niiden kehittäminen, sekä uusien asiakkaiden hankinta. Päivittäiset tehtäväsi ovat asiakkaiden kontaktoiminen, keskitettyjen tuotteiden lisämyynti, sekä tilausten vastaanottaminen.

Tarjoamme valitulle henkilölle vakituisen työn ja organisaation tuen alansa huippuyrityksessä sekä mahdollisuuden kehittyä elintarviketeollisuuden myyntityön ammattilaiseksi. Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Kiinnostuitko? Laita rohkeasti hakemuksesi ohessa olevan linkin kautta.

Lisätietoja antavat: Tapani Pura, 050 506 5280, tapani.pura@barona.fi ja Annika Rintamäki, 045 7881 7672, annika.rintamaki@barona.fi.