(Poistunut julkaisusta)

Myyntineuvottelija päivävuoroon, Telia Finland Oy, Fuengirola
StaffPoint

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.6.2019
Miltä kuulostaisi valoisampi ja iloisempi arki ikuisen auringon rannikolla Espanjassa? Täällä lounastaukoa vietetään puistossa keskellä talveakin ja työpäivän päätyttyä voi rannalla tuntea olevansa turistina muiden joukossa.

StaffPoint tarjoaa mahdollisuuden aurinkoisempaan arkeen Espanjassa yhdistettynä työhön hyvämaineisessa suomalaisyrityksessä. Toimistomme sijaitsee uusissa, valoisissa tiloissa Las Lagunasissa 1,5 km Fuengirolan keskustasta. Valttinamme onkin viihtyisä työympäristö sekä positiivinen ilmapiiri!

Oletko sinä yksi myyjämme Telian Telesales tiimissämme Fuengirolassa? Tehtävässä myyt tuotteita, kuten kodin laajakaistayhteyksiä ja TV:n sisältöpalveluita operaattorin kattavasta tuotevalikoimasta suomalaisille asiakkaille. Tuotteet ovat huippuluokkaa ja tarpeellisia jokaiselle - vai miten itse selviytyisit elämässäsi ilman nettiyhteyttä?


Edellytämme sinulta

Olet aidosti kiinnostunut ihmisistä ja myynnistä. Olet asiakaslähtöinen kaikessa toiminnassasi sekä rohkea ja innokas oppimaan uutta

Nautit puhelimitse tapahtuvista asiakaskohtaamisista ja sytyt onnistumisista. Sinulla on halu menestyä ja tavoitteet motivoivat sinua antamaan parastasi.

Olet sinnikäs, etkä pelkää tarttua luuriin yhä uudelleen.

Olet sanavalmis ja neuvottelet luontevasti erilaisten ihmisten kanssa.

Puhut hyvää suomen kieltä ja sinua on miellyttävä kuunnella.

Hyödynnät tietotekniikkaa sujuvasti työssäsi.


Tarjoamme sinulle

Paikan kasvuhakuisessa edelläkävijäyrityksessä.

Tueksesi arkeen saat mukavat ja osaavat tiimikaverit, kannustavan esimiehen, hyvät työvälineet, erittäin kilpailukykyiset ja laadukkaat tuotteet sekä konsernin vahvan markkinointipanostuksen.

Toistaiseksi voimassa olevan työsuhteen, 30h/vko (ma-pe 9-15).

Kiinteän kuukausipalkan sekä kannustavan bonusmallin. Mitään myyntikattoa ei ole, joten pääset itse vaikuttamaan ansiotasoosi. Kiinteä pohjapalkka on Espanjan palkkatasoon verrattuna keskitasoa ja hyvä myyjä ansaitsee bonuksilla jopa Suomeen verrattavan palkan. Espanjassa elinkustannukset ovat myös pienemmät kuin Suomessa.


Arvostamme

Annat vahvan panoksesi tiimin jäsenenä ja kannustat mielelläsi myös muita onnistumaan. Asenteesi on vahvin valttisi, jonka turvin ylläpidät omalta osaltasi tiimin kilpailuhenkistä, mutta rentoa ja optimistista ilmapiiriä.


Kiinnostuitko?

Rekisteröi hakemuksesi ja CV:si osoitteessa www.staffpoint.fi. Toimithan nopeasti - paikat täytetään heti sopivien ehdokkaiden löydyttyä!

Lisätietoja tehtävästä saat Saara Huismanilta, saara.huisman@staffpoint.fi.

Tehtävään valittavalle voidaan tehdä perusmuotoinen turvallisuusselvitys luotettavuuden varmistamiseksi.


Lisätietoja

Saara Huisman
saara.huisman@staffpoint.fi