(Poistunut julkaisusta)

Myyntineuvottelija/ -päällikkö Ouluun
Inhouse Partners Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.8.2019
Inhouse Partners Oy
INHOUSE PARTNERS OY ON KOTIMAINEN PALVELUYRITYS

Palvelumme muodostuvat siivous- ja toimitilapalveluista, joiden lisäksi tarjoamme edellisiin liitettävissä olevia oheispalveluita. Kykenemme hoitamaan suuriakin kokonaisuuksia, mutta kaiken palvelumme tuotamme pienen yrityksen joustavuudella ja henkilökohtaisella palvelulla. Kunnianhimoinen tavoitteemme onkin palvella jokaista asiakastamme, niin pientä kuin suurta, paremmin kuin yksikään kilpailijamme. Tarjoamme siivous- ja toimitilapalvelut pitkän kokemuksen tuomalla vankalla ammattitaidolla.
Toimenkuva
Oletko nälkäinen ja tulostavoitteellinen myyntitykki vailla uusia haasteita? Jos vastasit kyllä, jatka lukemista - meillä on sinulle hyviä uutisia!

Etsimme asiakkaallemme

MYYNTINEUVOTTELIJAA tai MYYNTIPÄÄLLIKKÖÄ

hoitamaan Pohjois-Pohjanmaan alueen B2B-myyntiä. Tarjoamme sinulle pitkäaikaisen työsuhteen, laadukkaat tuotteet, motivoivan palkan sekä monipuolisen ja mielenkiintoisen työn, jossa pystyt itse vaikuttamaan omalla tekemiselläsi sekä työaikoihin että palkkaan. Asiakaskäyntejä varten saat käyttöösi yrityksen auton.
Odotamme sinulta
Etsimämme henkilö omaa positiivisen ja energisen asenteen myyntityötä kohtaan ja hän on helposti lähestyttävä persoona. Kyky ymmärtää asiakkaan tarpeita sekä itseohjautuva työote ovat tehtävässä menestymisen kannalta välttämättömiä. Voit olla myös myynti-urasi alkutaipaleella, sillä työssä menestymisen avaintekijänä on oma asenne työtä kohtaan.
Muut tiedot
Työt alkavat sopimuksen mukaan mahdollisimman pian ja työsuhde on toistaiseksi voimassaoleva. Työ on kokoaikainen päivätyö, palkkaus muodostuu pohjapalkasta, provisiosta ja bonuksesta.

Mikäli tunnistit itsesi kuvauksesta, laita hakemusta pikaisesti tulemaan täyttämällä työhakemus nettisivuillamme. Muista liittää hakemukseesi ajantasainen ansioluettelosi sekä palkkatoiveesi! Hakuaika päättyy 30.9.2019

Hae heti, sillä työnhakijoita haastatellaan jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.
Kesto
Vakituinen
Lisätietoja
Riikka Luoma-aho, Riikka.Luoma-aho@vmp.fi, 040 307 5304
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 30.09.2019 mennessä.