(Poistunut julkaisusta)

Myyntineuvottelija/-päällikkö Jyväskylään!
Inhouse Partners Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.4.2019
Inhouse Partners Oy
INHOUSE PARTNERS OY ON KOTIMAINEN PALVELUYRITYS

Palvelumme muodostuvat siivous- ja toimitilapalveluista, joiden lisäksi tarjoamme edellisiin liitettävissä olevia oheispalveluita. Kykenemme hoitamaan suuriakin kokonaisuuksia, mutta kaiken palvelumme tuotamme pienen yrityksen joustavuudella ja henkilökohtaisella palvelulla. Kunnianhimoinen tavoitteemme onkin palvella jokaista asiakastamme, niin pientä kuin suurta, paremmin kuin yksikään kilpailijamme. Tarjoamme siivous- ja toimitilapalvelut pitkän kokemuksen tuomalla vankalla ammattitaidolla.
Toimenkuva
Oletko nälkäinen ja tulostavoitteellinen myyntitykki vailla uusia haasteita? Jos vastasit kyllä, jatka lukemista - meillä on sinulle hyviä uutisia!

Etsimme asiakkaallemme

MYYNTINEUVOTTELIJAA tai MYYNTIPÄÄLLIKKÖÄ

hoitamaan Keski-Suomen alueen B2B-myyntiä! Tarjoamme sinulle pitkäaikaisen työsuhteen, laadukkaat tuotteet, motivoivan palkan sekä monipuolisen ja mielenkiintoisen työn, jossa pystyt itse vaikuttamaan omalla tekemiselläsi sekä työaikoihin että palkkaan. Asiakaskäyntejä varten saat käyttöösi yrityksen auton.
Odotamme sinulta
Etsimämme henkilö omaa positiivisen ja energisen asenteen myyntityötä kohtaan ja hän on helposti lähestyttävä persoona. Kyky ymmärtää asiakkaan tarpeita sekä itseohjautuva työote ovat tehtävässä menestymisen kannalta välttämättömiä. Voit olla myös myynti-urasi alkutaipaleella, sillä työssä menestymisen avaintekijänä on oma asenne työtä kohtaan.
Muut tiedot
Työt alkavat sopimuksen mukaan mahdollisimman pian ja työsuhde on toistaiseksi voimassaoleva. Työ on kokoaikainen päivätyö, palkkaus muodostuu pohjapalkasta, provisiosta ja bonuksesta.

Mikäli tunnistit itsesi kuvauksesta, laita hakemusta pikaisesti tulemaan täyttämällä työhakemus nettisivuillamme. Muista liittää hakemukseesi ajantasainen ansioluettelosi sekä palkkatoiveesi! Hakuaika päättyy 28.4.2019.

Hae heti, sillä työnhakijoita haastatellaan jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä!

Lisätietoja paikasta antaa Miisa Piiroinen, p. 046 923 7781 (ma-pe klo 9-15) tai miisa.piiroinen@vmp.fi.


VMP Varamiespalvelu on lähes 30 vuotta toimialaa kehittänyt, yksi Suomen johtavista henkilöstöpalvelualan yrityksistä, jonka ydinosaamista on henkilöstövuokraus ja rekrytointi kaikille toimialoille. Meillä on ilo tarjota osa-aikaisia ja vakituisia työtehtäviä vuosittain 3 000 asiakasyrityksen palveluksessa lähes 14 000 työntekijälle. Meillä on Henkilöstöpalveluyritysten Liiton auktorisointi. www.vmp.fi
Kesto
Vakituinen
Lisätietoja
Miisa Piiroinen, miisa.piiroinen@vmp.fi, 046 923 7781
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 05.05.2019 mennessä.