(Poistunut julkaisusta)

Myyntineuvottelija Ouluun
Bonava

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.2.2018

Haluatko olla mukana luomassa parempaa elämää ja parempia koteja asiakkaillemme?

Uuden organisaation rakentuessa, haussa on nyt

Myyntineuvottelija

vahvistamaan asuntomyyntimme huipputiimiä ja lisäämään myyntivoimaamme Bonava Suomen projekteissa Oulussa.

Sinun roolisi

Myyntineuvottelijanamme toimit energisenä myynnin ammattilaisena, jonka päätehtävinä ovat aktiivinen myyntityö sekä asiakasnäkökulman tuominen jo asuntokohteiden suunnitteluun. Työssäsi selvität asiakkaiden tarpeet, etsit niihin ratkaisut ja autat asiakkaita uuden kodin ostopäätöksen teossa. Etsit jatkuvasti myös uusia menestysmahdollisuuksia ja keinoja saavuttaa asetetut tavoitteet. Järjestät kohde-esittelyjä ja asiakastilaisuuksia, joihin osallistut yrityksemme edustajana. Tehtävä sijaitsee Bonavan Oulun toimipisteessä

Odotamme

Etsimme tehtävään innostunutta ja pitkäjänteistä myynnin ja asiakaspalvelun ammattilaista.

Tehtävässä menestyminen edellyttää, että nautit asiakastyöskentelystä ja tapaat asiakkaita mielelläsi. Odotamme myös, että sinulla on jo aiempaa kokemusta ja näyttöä tuloksekkaasta myyntityöstä. Toivomme lisäksi, että uudiskohteen myyntiprosessi ja asuntokauppalaki ovat sinulle tuttuja asioita.

Arvostamme oma-aloitteisuutta ja tiimityötaitoa, toimeen tarttumista ja priorisointikykyä sekä kokonaisvaltaista palveluosaamista.

Tehtävässä tarvitset erinomaisen suomen kielen lisäksi sujuvaa puhutun ja kirjoitetun englannin kielen taitoa. Aiempi kokemus CRM -järjestelmän käytöstä sekä suoritettu LKV -tutkinto katsotaan eduksi. Tehtävä edellyttää työskentelyä tarvittaessa myös viikonloppu- ja ilta-aikoina.

Join our journey

Hae tehtävää osoitteessa https://www.bonava.fi/tietoa-meista/ura-meilla/avoimet-tyopaikat mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 4.3.2018. Lisätietoja tehtävästä antaa aluejohtaja Jukka-Pekka Flygare, 010 400 2757, jukka-pekka.flygare@bonava.com