(Poistunut julkaisusta)

Myyntineuvottelija - Oulu
Pipelife Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.10.2020
Pipelife Finland Oy on yksi Suomen johtavista LVI-tuotteita valmistavista yrityksistä. Tuotevalikoimaan kuuluvat muoviset putki- ja kaivotuotteet, hulevesien hallintajärjestelmät, öljynerottimet, jätevesijärjestelmät, maalämpöratkaisut sekä sähköasennus- ja kaapelinsuojatuotteet.Pääkonttorimme sijaitsee Oulussa. Tehtaamme sijoittuvat valtateiden varsille Haaparannassa, Iissä, Utajärvellä, Jyväskylässä ja Joensuussa. Etelä-Suomen myyntikonttorimme löytyy Keravalla. Pipelife Finland Oy työllistää Suomessa noin 210 henkilöä. Yhtiö on osa eurooppalaista ja pohjoismaiden johtavaa Pipelife International muoviputkikonsernia, joka toimii globaalisti 27 maassa. Pipelife International kuuluu maailman suurimman tiilivalmistaja Wienerberger AG:n omistukseen. Pipelifen tavoite on olla maailman paras työyhteisö, jonka mukaan kehitämme toimintaamme. Toimintamme työyhteisönä kehittyy Pipelifen kulttuurin ja arvojemme mukaisesti ja systemaattisten kehitysohjelmien kautta. Meillä ihmiset kohdataan yksilöinä ja erilaisuus nähdään voimavarana. Erilaisuuden ja moninaisuuden ymmärtäminen on toiminnan lähtökohta ja osa arvopohjaamme.

Oletko sinä etsimämme iloinen ja toimeen tarttuva asiakaspalvelun ammattilainen? Etsimme nyt asiakkaallemme, Pipelife Finland Oy:lle kahta myyntineuvottelijaa. Toinen tehtävistä on toistaiseksi voimassa oleva työsuhde suoraan Pipelifelle ja toinen on määräaikainen perhevapaan sijaisuus vuoden 2021 loppuun saakka, tällöin työsuhde solmitaan Eilakaislan kanssa. 

Tehtävän kuvaus 

Työssäsi myyntineuvottelijana pääset työskentelemään osana 12 hengen asiakaspalvelutiimiä. Työhösi kuuluu tilausten ja tarjousten koordinointi asiakkaan, myynnin ja tehtaan kanssa. Tavoitteenamme on laadukas asiakaspalvelu sekä puhelimessa että sähköisissä viestimissä. Toiminnan kehittäminen Pipelifellä sisäisen palautteen ja oivallusten kautta on tärkeää, joten tässä työssä pääset oppimaan LVI-alan kiinnostavaa kenttää ja jokainen päivä on takuuvarmasti erilainen!

Toivomme sinulta

Tehtävässä menestyäksesi olet jo näyttänyt kyntesi raudanlujana asiakaspalvelun osaajana. Osaat reagoida nopeasti, ratkot mielelläsi asiakkaiden ongelmia eikä ystävällisyytesi säröile kiireen ja paineen keskelläkään. Työ vaatii erinomaisten vuorovaikutustaitojen lisäksi organisointikykyä sekä taitoa tarttua toimeen ripeästi. Meillä onnistuu sujuvasti etätyöskentely ja -perehdytys, jota edesauttaa itsenäinen ja osallistuva työote. SAP-järjestelmämme otat varmasti haltuun nopeasti, kun omaat perushyvät IT-taidot. Englannin kielen taito on työssä tärkeää, ruotsin kielen taito ehdoton plussa.

Tarjoamme

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden työskennellä Suomen parhaassa teollisuuden alan työpaikassa huippuosaavassa tiimissä! Meillä panostetaan todenteolla työntekijöiden viihtyvyyteen ja olemmekin menestyneet kansallisessa Great Place to Work -mittauksessa erinomaisesti vuosina 2010-2018. 
Tiimimme tekemisen meininkiä kuvaa hyvin alla oleva video:

Tästä pääset kurkistamaan Pipelifen yritysesittelyn:

Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa Eilakaislan tiiminvetäjä Anu Grekula, puh. 0400 270 940 / etunimi.sukunimi@eilakaisla.fi maanantaina 26.10. klo 9-10 ja torstaina 29.10. klo 15-16 välisenä aikana. Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen 3.11.2020 mennessä osoitteessa https://www.eilakaisla.fi/avoimet-tyopaikat