Myyntineuvottelija, osa- tai kokoaikaisia, Moment Digital
Moment Digital Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 21.9.2021
Etsitkö ensimmäistä myyntityön tehtävää tai löytyykö sinulta jo aiempaa osaamista asiakastyöstä? Löytyykö sinulta intoa keskustella asiakkaiden kanssa ja tuottaa heille hyvää palvelukokemusta puhelimitse? Jos vastasit kyllä, saatat olla etsimämme myyntineuvottelija Moment Digitalille!

Etsimme sinua
Me Clevryllä etsimme asiakkaallemme, Moment Digital Oy:lle, myyntineuvottelijoita toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Sinun on mahdollista työskennellä joko osa- tai kokoaikaisesti. Tulet työllistymään Clevryn kautta Moment Digitalille. Tehtävässä on mahdollista työskennellä Tampereen toimistolla tai tehdä täysin etänä, tosin muutaman päivän perehdytys Tampereella vaatii paikallaoloa. 

Tässä tehtävässä pääset työskentelemään mielenkiintoisessa roolissa myynnin parissa. Pääsääntöisesti myyntityö tapahtuu puhelimitse asiakkaillesi. Voit olla urasi täysin alkupäässä oleva innokas myyjä, tai jo työkokemustakin omaava henkilö. Tärkeintä tehtävässä on into ja halu työskennellä asiakkaiden kanssa ja tehdä myyntityötä puhelimitse sekä tarjota asiakkaille laadukkaita palvelukokemuksia. Sinun on mahdollista työskennellä joko osa- tai kokoaikaisesti, elämän tilanteestasi tai omasta halustakin riippuen. Tehtävässä on pohjapalkkaus, minkä lisäksi onnistuneesta myynnistä maksetaan myös provisiota. 

Moment Digital:
Moment Digital Oy on reilun 200 hengen asiantuntijatalo, joka tuottaa IT-ratkaisuja, digitaalisia työympäristöjä ja laadukkaita asiakaskohtaamispalveluita vankalla kokemuksella. Toimipisteitä yrityksellä on Tampereella, Pieksämäellä, Iisalmessa ja Fuengirolassa Espanjassa. Yritys tuottaa palveluita tunnetuille brändeille, kuten Finlaysonille, Fujitsulle ja Solteqille. Moment Digitalille asiakaskokemus on lähellä sydäntä.

Lisätietoja: https://momentdigital.fi/

Pääasialliset tehtävät
 • Myyntityön tekeminen puhelimitse Moment Digitalin asiakkaille
Odotamme sinulta
 • Intoa ja halua tehdä myyntityötä
 • Halua tuottaa laadukkaita asiakaskokemuksia Moment Digitalin asiakkaille
Tarjoamme sinulle
 • Mahdollisuuden päästä kehittymään ja aloittamaan ura myyntityötehtävissä
 • Hyvän perehdytyksen ja työskentelyvälineet tehtävään
 • Joustavan työnantajan ja kannustavan työyhteisön tuen
 • Joustavat työajat ja mahdollisuuden tehdä osa- tai kokoaikaista työtä elämäntilanteesi mukaan
 • Monipuolisen työyhteisön, joka toimii ympäri Suomea ja Espanjan Fuengirolassa
 • Mahdollisuuden suorittaa perehdytyksen jälkeen työn täysin etänä
Hae tehtävään heti!
Mikäli tunnistit itsesi yllä mainitusta, niin haethan tehtävään nopeasti, sillä etenemme jo hakuajan sisällä potentiaalisten hakijoiden kanssa. Viimeinen hakupäivä on 3.11.2021, mutta nopeus on valttia! Aloitus tehtävässä on mahdollisimman pian sopimuksen mukaan. Lisätietoja tehtävästä antaa Recruitment Manager Juho Luukkaiselta, 044 5440 425, juho.luukkainen@clevry.com.

Huomioittehan, ettemme voi tietosuojasyistä ottaa hakemuksia vastaan mailitse, ja hoidamme asiakasyrityksen puolesta kaikki tiedustelut työpaikkaan liittyen.

Lisätietoa rekrytointiprosessistamme 
Me Clevryllä uskomme siihen, että työntekijän menestyksen tehtävässä ratkaisevat kovia taitoja paremmin pehmeät taidot ja halu kehittyä. Tämän vuoksi rekrytointiprosessiimme kuuluu psykometriset arvioinnit, jotka kartoittavat roolissa tarvittavia pehmeitä taitojasi sekä kognitiivisia kykyjäsi. Kartoittamalla työn kannalta kriittisiä pehmeitä taitoja, voimme auttaa työnhakijoita tunnistamaan ja sanoittamaan omia vahvuuksiaan paremmin sekä työllistymään helpommin ja nopeammin. 

Meidän kauttamme hakiessasi saat myös itsellesi myöhempää käyttöä varten henkilökohtaisen palauteraportin, joka perustuu tekemääsi persoonallisuusarviointiin. Hakuprosessiimme kuuluu myös haastattelu sekä Clevryllä että asiakasyrityksessä, joten rekrytoinnin edetessä pääset tutustumaan vielä paremmin meihin molempiin. 
 
Lisätietoa Clevrystä 
Yli 30 vuoden ajan me olemme olleet muuttamassa työelämää pehmeitä taitoja korostavaan suuntaan rekrytointien, henkilöarviointien ja liikkeenjohdon konsultoinnin avulla. Me toimimme globaalisti Pohjois-Amerikasta Singaporeen erilaisten asiakkaiden, konsulttien ja kandidaattien kanssa, ja meidän pääkonttorimme sijaitsevat Helsingissä, Tukholmassa ja Brightonissa. Me tarjoamme palvelukseenne yli 150 pehmeiden taitojen tunnistamiseen sertifioitua rekrytoijaa, psykologia ja asiantuntijaa. Me rakennamme parempaa työelämää yhdistämällä toisilleen sopivimmat työnhakijat ja työnantajat keskenään!
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

 • Ilmoitusnumero: 1502347
 • Tehtäväalue: Myyntitehtävät, Asiakaspalvelu, Toimistotyö
 • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
 • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
 • Hakuaika päättyy: 3.11.2021
 • Hakuosoite: www-osoite
 • Yhteyshenkilö: Juho Luukkainen (juho.luukkainen (a) clevry.com)
 • Puhelin: +358445440425
 • Sijainti: Tampere