(Poistunut julkaisusta)

Myyntineuvottelija - Navisec Health
Finnish Net Solutions

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.4.2019


Navicre on FNS:n sisaryritys, joka on erikoistunut verkkokoulutukseen ja sähköiseen asiointiin. Tuotteitamme hyödynnetään esimerkiksi työntekijöiden kouluttamisessa ja perehdytyksessä. Asiakkaitamme ovat julkisen ja yksityisen puolen organisaatiot sekä yritykset. Liiketoimintamme on kasvavaa ja kannattavaa. Toimipisteemme sijaitsevat Espoossa, Oulussa ja Kuopiossa.

Uusin tuotteemme, jonka myyntiin etsimme vahvistusta, on terveydenhuollon toimialoilla toimiville organisaatioille tarkoitettu sähköinen asiointipalvelu. Sen avulla palveluntuottaja ja asiakas voivat kommunikoida tietoturvallisesti viestien, lomakkeiden ja videon välityksellä. Sovellusta voi hyödyntää erillisenä palveluna tai se voidaan integroida olemassa oleviin tietojärjestelmiin. Lisätietoa osoitteessa https://health.navisec.fi.

Myynnissä tehtäväsi on auttaa asiakkaitamme toimintamallien ja palveluiden digitalisoimisessa uuden sähköisen asiointipalvelun avulla. Asiakkaiden yhteydenottoihin reagoimisen lisäksi haluamme, että ulospäin suuntautuva myyntityö on tavoitteellista, määrätietoista ja systemaattista - asiantuntijamaista otetta unohtamatta. Työssämme pyrimme hyödyntämään mahdollisimman laajasti nykyaikaista teknologiaa, jonka vuoksi lähes kaikki asiakaskohtaamiset voidaan tehdä etänä toimistoltamme käsin. Tiedämme, että parhaat tulokset saavutetaan vahvan tuote- ja toimialatuntemuksen avulla, ja sen vuoksi työ Navicrella alkaa aina kattavalla perehdytyksellä, jonka aikana voimme varmistaa riittävät valmiudet työssä onnistumiseen.

Odotamme sinulta:

  • Soveltuvaa AMK-tasoista tutkintoa
  • Aiempaa kokemusta B-to-B myyntityöstä
  • Systemaattista ja päämäärätietoista työskentelytapaa
  • Erinomaisia vuorovaikutus- ja viestintätaitoja
  • Kykyä omaksua nopeasti uusia asioita
  • Hyvää IT-osaamista

Jos yllä oleva kuvaus kuulostaa Sinulta, haluaisimme kuulla, miksi juuri sinä olisit oikea valinta tähän tehtävään. Voit hakea Espoon, Kuopion tai Oulun toimipisteeseemme, mikä sinulle vain parhaiten sopii.

Navicre Oy tarjoaa jatkuvasti kehittyvän ja kasvavan työympäristön matalan hierarkian organisaatiossa. Työpaikkamme rento ilmapiiri tarjoaa oivalliset puitteet työn tekemiselle ja toivomme sinun viihtyvän meillä pitkään. Pyrimme järjestämään työntekijöillemme mahdollisimman hyvät olosuhteet töiden tekemiseen. Tuemme myös työhyvinvointia hyvällä työergonomialla (esim. sähköpöydät, vastamelukuulokkeet) ja tarjoamme tukea liikunnallisiin aktiviteetteihin.

Odotamme hakemustasi 30.4. mennessä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Henry Kemiläinen, +358 44 253 0777, henry.kemilainen@navicre.fi    Voit myös kurkata Navicren myyntimiehen työstä lisää täältä: https://www.fns.fi/kauppa-pitk...