(Poistunut julkaisusta)

Myyntineuvottelija, Logomo Oy
Logomo Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.12.2019

Viihdytkö nopeatempoisessa työympäristössä ja onko asioiden ottaminen omiin käsiin sinulle luonnollista? Mikäli lisäksi omaat iloisen asenteen, otat uudet haasteet avosylin vastaan ja innostut itsesi kehittämisestä, jatka ihmeessä lukemista!

Logomo Oy:lle etsitään myyntineuvottelijaa vakituiseen työsuhteeseen. Työ alkaa sopimuksen mukaan / ensi vuoden alussa.

Myyntineuvottelijana tehtäviisi kuuluu myyntipalveluun tulevien asiakkaiden tapahtumatilojen vuokraamiseen liittyvien viestien läpikäynti sekä koordinointi eteenpäin oikealle henkilölle. Myyntineuvottelijana kontaktoit asiakkaita, teet tarjouksia ja hoidat laskutusta. Tulet myös saamaan omia asiakassuhteita vastuullesi. Huolimatta siitä, että pääset tekemään suurimman osan tehtävistäsi itsenäisellä otteella, toimit kuitenkin läheisessä yhteistyössä niin muun myyntitiimin kuin tuotannonkin kanssa. Lisäksi olet tiiviisti yhteydessä ulkoisten yhteistyökumppaneidemme kanssa.

Edellytämme sinulta oma-aloitteisuutta ja rohkeaa otetta työntekoon. Sinulla pysyvät langat käsissäsi kiireenkin keskellä ja nautit hektisestä työympäristöstä. Iloinen asenne ja asiakaspalveluhenkisyys ovat myös tärkeitä ominaisuuksia. Emme vaadi sinulta mitään tiettyä koulutustaustaa, vaan asenne ratkaisee. Toivomme kuitenkin, että englannin kieli sujuu sinulta ongelmitta ja että pystyt omaksumaan uudet järjestelmät nopeasti.

Myyntineuvottelijana tulet tärkeäksi osaksi pientä asiantuntijatiimiä, jossa toimitaan itsenäisesti, mutta kuitenkin toinen toistaan tukien. Tarjoamme sinulle erinomaisen näköalapaikan kulttuurin, taiteen ja luovan talouden keskuksessa, aidon mahdollisuuden kehittää omaa työtäsi, sekä ammattitaitoisen tiimin tuen.

Mikäli koet tehtävän omaksesi, haethan tehtävää pikaisesti, sillä aloitamme haastattelut jo hakuaikana. Lisätietoja rekrytointiprosessiin liittyen saat Anu Marttilalta, puh. 050 435 8625, parhaiten tavoitettavissa ma-ke klo 9.00 – 15.00.