(Poistunut julkaisusta)

Myyntineuvottelija Lindströmille
Lindström Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.10.2018

Myynti ei vaadi supervoimia, mutta asiakkaillemme olet sankari, johon he voivat luottaa.
Etsimme henkilösidonnaisten palvelujen myyntiin myyntineuvottelijaa Lindströmin Kaakkois-Suomen tulosyksikköön edeltäjän ylentyessä talon sisällä uusiin tehtäviin.

Tehtävässäsi myynnin sankarina reagoit asiakkaiden tarpeisiin salamannopeasti, tarjoat turvallista ja luotettavaa palvelua sekä haastat itsesi parhaimpiin suorituksiisi. Naamiota et tarvitse vaan olet oma iloinen, positiivinen ja tehokas itsesi. Tehtäväkenttääsi kuuluu koko myyntiprosessin hoitaminen asiakkaiden kartoittamisesta ja ensimmäisestä kontaktista aina kaupan päättämiseen saakka. Maantieteellinen alueesi on itäinen Kaakkois-Suomi ja asemapaikkasi sijaitsee Luumäellä.

Toimivat konseptimme antavat sinulle mahdollisuuden pistää itsesi peliin ja näyttää omat kykysi myynnin tekijänä. Meiltä saat työtehtävän vakavaraisessa, kasvavassa ja kansainvälisessä yrityksessä. Toimimme vahvasti arvojemme mukaisesti, ja asiakastyytyväisyytemme on erinomaisella tasolla.

Menestymisen perusta

Me lindströmiläiset näemme itsemme yritysten kumppanina. Tästä syystä meistä jokaisen odotetaan panostavan kumppanuuden ja palvelukulttuurin kehittämiseen sekä korkeaan asiakastyytyväisyyteen. Työkaverina olet sosiaalista kanssakäymistä arvostava ja suosit yhdessä voittamisen meininkiä.

Muina tehtävässä menestymisen kannalta oleellisina asioina pidämme:

  • Luontevuutta verkostoitumisessa ja uskallusta kontaktoida uusia ihmisiä.
  • Kokemusta tuloksellisesta B2B-myynnistä
  • Kykyä toimia itsenäisesti, periksiantamattomasti ja tuloksekkaasti omalla myyntialueella
  • Myyntiprosessin edellyttämää sinnikkyyttä ja energisyyttä
  • Sujuvaa suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa sekä tyydyttävää englannin kielen taitoa

Arvostamme lisäksi aiempaa kokemusta palveluiden myynnistä.

Palkkaus perustuu pohjapalkkaan ja provisioon.

Rekrytointia hoitaa Barona.

Kiinnostuitko? Lisätietoja tehtävästä antaa Baronan henkilöstökonsultti Katri Pajarinen, 050 590 5667, katri.pajarinen@barona.fi

Hae tehtävään sähköisen hakulomakkeen kautta 17.10.2018 mennessä.