(Poistunut julkaisusta)

Myyntineuvottelija Lindströmille Luumäelle
Lindström Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.2.2020

Lindström Oy etsi Lappeenranta-Mikkeli-Savonlinna-akselille myyntineuvottelijaa itsenäiseen myyntityöhön yritysasiakkaiden pariin. Työtä tulet tekemään Lindströmin tekstiilien parissa.

Myyntineuvottelijan toimisto sijaitsee Luumäellä, mutta työ vie sinua pitkin Etelä-Karjalaa ja Etelä-Savoa. Sinulla tulisi olla ajokortti ja auto, jotta asiakkaissa kulkeminen onnistuu. Menestyäksesi myyntineuvottelijan tehtävässä sinulla tulisi olla kiinnostusta nopeatempoiseen myyntityöhön.

Haluaisitko työskennellä menestyksekkäässä, yli 170-vuotiaassa perheyrityksessä, jossa huolehditaan henkilöstön hyvinvoinnista ja ruokitaan innovatiivista työilmapiiriä? Miltä kuulostaisi liittyä osaksi Suomen parhaaksi myyntiorganisaatioksi valitun Lindströmin tarinaa? Etsimme nyt myyntineuvottelijaa Kaakkois-Suomen tulosyksikköömme. Tehtäväkenttääsi kuuluu koko myyntiprosessin hoitaminen asiakkaiden kartoittamisesta ja ensimmäisestä kontaktista aina kaupan päättämiseen saakka.

Me lindströmiläiset näemme itsemme yritysten kumppanina. Tästä syystä meistä jokaisen odotetaan panostavan kumppanuuden ja palvelukulttuurin kehittämiseen sekä korkeaan asiakastyytyväisyyteen. Tehtävässä menestymisen kannalta oleellista on, että olet luonteva verkostoituja ja että sinulla on uskallusta kontaktoida uusia ihmisiä. Näitä taitoja olet hyödyntänyt aiemmissa työtehtävissäsi, joissa olet jo päässyt hiomaan myyntitekniikkaasi tuloksellisen B2B-myynnin parissa. Pystyt toimimaan itsenäisesti ja tuloksekkaasti omalla myyntialueellasi ja sinulta löytyy myyntiprosessin edellyttämää sinnikkyyttä ja energisyyttä. Ensiarvoisen tärkeää on halu menestyä ja kehittyä myynnin parissa sekä kyky kuunnella ja ymmärtää asiakasta. Sinulla on erinomainen suomen kielen suullinen ja kirjallinen taito ja pystyt työskentelemään myös englannin kielellä.

Tarjoamme sinulle vahvat ja toimivat konseptit, jotka antavat sinulle mahdollisuuden pistää itsesi peliin ja näyttää omat kykysi myynnin tekijänä. Tulet meillä kehittymään työssäsi sekä rakentamaan asiantuntemustasi myynnin parissa. Meiltä saat työtehtävän vakavaraisessa, vastuullisessa, kasvavassa ja kansainvälisessä yrityksessä. Saat tueksesi innostavan esimiehen, jonka tehtävänä on mahdollistaa sinun kehittymisesi ja onnistumisesi. Vaikka olemme jo suuryritys, toimintaamme leimaa ihmisläheisyys. Uskomme, että arvostat myös matalaa hierarkiaamme sekä mutkatonta yrityskulttuuriamme.

Kiinnostuitko? Laitathan hakemusta tulemaan.