(Poistunut julkaisusta)

Myyntineuvottelija Lindström
Lindström Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.2.2018

Etsimme myyntineuvottelijaa uusasiakashankintaan Helsingin tulosyksikköön. Tehtäväkenttääsi kuuluu koko myyntiprosessin hoitaminen asiakkaiden kartoittamisesta ja ensimmäisestä kontaktista aina kaupan päättämiseen saakka. Maantieteellinen alueesi tulee olemaan pääkaupunkiseudun alueella ja toimistopaikkasi tulee olemaan Helsingin pääkonttori. Työsuhde on vakituinen.

Toimivat konseptimme antavat sinulle mahdollisuuden pistää itsesi peliin ja näyttää omat kykysi myynnin tekijänä. Meiltä saat työtehtävän vakavaraisessa, kasvavassa ja kansainvälisessä yrityksessä. Toimimme vahvasti arvojemme mukaisesti, ja asiakastyytyväisyytemme on erinomaisella tasolla.

Menestymisen perusta

Me lindströmiläiset näemme itsemme yritysten kumppanina. Tästä syystä meistä jokaisen odotetaan panostavan kumppanuuden ja palvelukulttuurin kehittämiseen sekä korkeaan asiakastyytyväisyyteen. Työkaverina olet sosiaalista kanssakäymistä arvostava ja suosit yhdessä voittamisen meininkiä.

Muina tehtävässä menestymisen kannalta oleellisina asioina pidämme:

  • Luontevuutta verkostoitumisessa ja uskallusta kontaktoida uusia ihmisiä. Näitä taitoja olet hyödyntänyt aiemmissa työtehtävissäsi
  • Kykyä toimia itsenäisesti ja tuloksekkaasti omalla myyntialueella
  • Myyntiprosessin edellyttämää sinnikkyyttä ja energisyyttä
  • Sujuvaa suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa sekä tyydyttävää englannin kielen taitoa
  • Ajokorttia
  • Kokemus B2B-myynnistä katsotaan eduksi

Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja tehtävä täytetään sopivan henkilön löydyttyä.