(Poistunut julkaisusta)

Myyntineuvottelija kuntosalipalveluihin
RTK-Henkilöstöpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.6.2018

Etsimme kuntosali-/hyvinvointialalla toimivalle asiakkaallemme rekrytointitoimeksiantona myyntineuvottelijaa Vantaan Variston toimipisteeseen.

Oletko energinen, kenties vasta myyntiurasi alussa oleva innostunut ja innostava persoona? Arvostamme toki myös aiempaa myyntikokemusta, mutta kaikista tärkeintä on reipas asenne ja halu onnistua. 

Tarjoamme sinulle loistavan työympäristön ja kannustavan palkkiojärjestelmän. Samalla pääset nauttimaan voimakkaasti kehittyvästä alasta ja sen monista mahdollisuuksista. Työt alkavat sopimuksen mukaan vaikka heti tai viimeistään elokuussa. Tule lisäämään suomalaisten hyvinvointia ja parempaa huomista!

Hae tehtävää pikaisesti oheisen linkin kautta, haastattelut aloitetaan jo hakuaikana.

Lisätietoja: Rekrytointivastaava Tii Möltsi, tii.moltsi@rtkpalvelu.fi, 044 412 4734

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.