Myyntineuvottelija, Kotimaan Energia
Rainmaker

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 14.1.2021

Myyntineuvottelija Kotimaan Energialle Jyväskylään

Löytyisikö sinusta kipinää ja virtaa edustamaan Kotimaan Energian vahvaa brändiä? Jyväskylän tiimimme kaipaa energistä potentiaalia! Etsimme nyt uusia myyjiä liittymään porukkaamme, myynnin ja maailmanluokan asiakaskokemusten pariin!

TYÖSI KUVAUS

Työ alkaa kattavalla ja palkallisella myyntikoulutuksella, jossa saat kaiken opin onnistuaksesi työssäsi. Tämän lisäksi, saat työskennellä mukavien ja kannustavien työkaverien kanssa ja ammattitaitoisten esimiesten tuella. 

Kotimaan Energian myyjänä kartoitat ja neuvottelet asiakkaittesi kanssa juuri heille sopivat palvelut, on kyse sitten sähkösopimuksista tai muista energiaratkaisuista. 

Myyntihenkilönä tehtävänäsi on ottaa puhelimitse yhteyttä uusiin asiakkaisiin ja tarjota heille yksilöllisiä, juuri asiakkaan tarpeisiin soveltuvia tunnettuja energialan tuotteita ja palveluita. Tärkeintä työssä on laadukas täyden kympin asiakaskokemus.

Emme odota sinulta aiempaa kokemusta myynnistä, vaan rempseää asennetta, sinnikkyyttä ja halua oppia uutta.

TYÖAIKA JA PALKKA

Työtä tehdään joko osa- tai kokoaikaisena työntekijänä uusissa tiloissamme Jyväskylän toimistollamme. Palkkasi muodostuu kiinteästä 10 €/h pohjapalkasta sekä lisäprovisiosta. 


RAINMAKER TYÖNANTAJANA

Olemme Suomen suurin asiakaskohtaamisten ulkoistuksia tarjoava yritys. Meiltä löydät työtä elämää varten ja erilaisia tehtäviä myös pidemmälle tulevaisuuteesi. Opit kanssamme kohtaamisista, ihmisistä, elämästä, yhteistyöstä ja yhteishengestä ja me teemme töitä sen eteen, että ihmiset voisivat rakastaa työtään.  Luomme Suomen parhaita asiakaskohtaamisia, kun kohtaamme päivittäin yli 10 000 asiakasta monikanavaisesti, verkossa, chatissa ja puhelimitse. Liikevaihtomme vuonna 2019 oli noin 70 miljoonaa euroa ja henkilöitä meillä on töissä 1800. Meille ihmisten hyvinvointi, osaaminen ja kehitys ovat kaikkein tärkeimmät asiat sekä menestyksemme ydin.  


KIINNOSTUITKO?

Rekrytoijana Bettina Vanni, p. 040-7147997, bettina.vanni@rainmaker.fi

Tavoitat myös WhatsAppista, ja vastaan mielellään tarkentaviin kysymyksiin tehtävään liittyen.

TEHTÄVÄN PERUSTIEDOT

Paikkakunta: Jyväskylä
Työaika: 15-40h/vko, arkisin joustavasti välillä 10:00-20:00 ja la 10:00-18:00. 
Työn aloitus: Sopimuksen mukaan
Kokemus: Asenne ratkaisee
Työnkesto: Toistaiseksi voimassa oleva
Palkka: 10 € / h + myynnin mukaan maksettava provisio

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot