Myyntineuvottelija (kokous-, ryhmä- ja ravintolamyynti)
SOK Matkailu- ja ravitsemiskaupan ketjuohjaus

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.2.2019
S-ryhmä on tunnettu ja täysin suomalainen hotelli- ja ravintolaoperaattori. Sokos Hotels -ketjuun kuuluu yli 50 hotellia ja Radisson Blu -ketjuun seitsemän hotellia. Ravintoloita S-ryhmässä on yli 700.

Haemme nyt Tampereelle MYYNTINEUVOTTELIJAA vakituiseen työsuhteeseen myymään upeita tuotteitamme. SOK Matkailu- ja ravitsemiskaupan ketjuohjauksen Tampereen myyntipalvelussa myymme kokous-, ryhmä- ja ravintolapalveluja Tampereen Sokos hotelleihin ja Radisson Blu hotelliin.

Myyntineuvottelijan työssä palvelet asiakkaita puhelimitse ja sähköpostitse sujuvasti suomeksi ja englanniksi mahdollistaen asiakkaiden tarpeet. Jos sinulla on sisäistä paloa ja innokkuutta puhelimitse tapahtuvaa myyntityötä kohtaan ja olet kiinnostunut luomaan asiakkaalle elämyksiä kuuntelemalla ja paneutumalla asiakkaan toiveisiin sekä suhtaudut tekemääsi työhön innokkuudella ja positiivisella asenteellasi, saatat olla etsimämme henkilö. Lisäksi sinulla on organisointikykyä, tietoteknisiä taitoja ja hyvä paineensietokyky.

Meillä on upeat tuotteet, jotka lähes myyvät itse itsensä, mutta tarvitsemme innokasta, uteliasta, reipasta matkailu- ja ravintola-alan osaajia (mielellään vielä Contact Center -kokemuksella) auttamaan asiakasta löytämään laajasta valikoimastamme juuri se hänelle tällä kertaa sopivin tuote ja/tai palvelu.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja haastavan työskentely-ympäristön toimialan parhaimpien osaajien joukossa. Saat myös kattavan perehdytyksen ja tuen työntekoon ennen kuin pääset näyttämään myyntineuvottelijan kykysi asiakkaillemme ja näin vahvistamaan sekä kehittämään omaa ammattitaitoasi. Kiinnostuitko tehtävästä? Mahtavaa! Täytä oheinen hakemus viimeistään 21.3.2019 ja kerro mielenkiinnostasi myyntineuvottelijan tehtävää kohtaan. Haethan tehtävään mahdollisimman pian, sillä käynnistämme työhaastatteluita jo hakuaikana.

Palkkauksessa noudatamme MaRa TES:iä. Lisäksi työntekijänämme saat heti käyttöösi S-ryhmän kattavat henkilöstöedut. Työ on kokoaikaista ja sijoittuu arkipäiviin kello 8–18 väliseen aikaan. Tarpeen mukaan työvuoroja on myös viikonloppuisin. Työsuhde alkaa viimeistään huhtikuun alussa.

www.sokoshotels.fi
www.radissonblu.fi

Myyntipalvelupäällikkö Pirjo Heiskanen antaa lisätietoja numerossa 0469235529
tiistaina 5.3. klo 15.00 – 17.00. ja perjantaina 8.3. klo 14.00 – 15.30.
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1240950
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Tampere, Pirkanmaa