Myyntineuvottelija (kokous-, ryhmä-, ja ravintolamyynti)
SOK Matkailu- ja ravitsemiskaupan ketjuohjaus

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.2.2019
Upeat puitteet kokouksille ja juhlille, aamutossut hotellissa, saunavuorot, illallinen ravintolassa, unohtamatta superhyvää aamiaista – siinä pieni vilaus siitä, mitä me myymme ja tarjoamme asiakkaalle. Kiinnostuitko? Jos vastasit kyllä, niin saatat olla uusi työkaverimme!

S-ryhmä on tunnettu ja täysin suomalainen hotelli- ja ravintolaoperaattori. Sokos Hotels -ketjuun kuuluu yli 50 hotellia ja Radisson Blu -ketjuun seitsemän hotellia. Pääkaupunkiseudun kokous-, ryhmä- ja ravintolamyynnin puolella Herttoniemessä keskitymme tarjoamaan asiakkaillemme kokonaisvaltaisia elämyksiä.

Haemme nyt MYYNTINEUVOTTELIJOITA pääkaupunkiseudun kokous-, ryhmä-, ja ravintolamyyntiin vuorotteluvapaan sijaiseksi sekä määräaikaisiin kokoaikaisiin työsuhteisiin myymään upeita tuotteitamme.

Myyntineuvottelijan työssä palvelet asiakkaita puhelimitse ja sähköpostitse sujuvasti eri kielillä mahdollistaen asiakkaiden tarpeet. Jos sinulla on sisäistä paloa ja innokkuutta puhelimitse tapahtuvaa myyntityötä kohtaan ja olet kiinnostunut luomaan asiakkaalle elämyksiä kuuntelemalla ja paneutumalla asiakkaan toiveisiin sekä suhtaudut tekemääsi työhön innokkuudella ja positiivisella asenteellasi, saatat olla etsimämme henkilö. Lisäksi sinulla on organisointikykyä, tietoteknisiä taitoja ja hyvä paineensietokyky.

Meillä on upeat tuotteet, jotka lähes myyvät itse itsensä, mutta tarvitsemme innokkaita, uteliaita, reippaita matkailu-, ja ravintola-alan osaajia (mielellään vielä Contact Center -kokemuksella) auttamaan asiakasta löytämään laajasta valikoimastamme juuri se hänelle tällä kertaa sopivin tuote ja/tai palvelu. Tarjoamme kattavan perehdytyksen ja tuen työntekoon ennen kuin pääset näyttämään myyntineuvottelijan kykysi asiakkaillemme ja näin vahvistamaan sekä kehittämään omaa ammattitaitoasi.

Tässä muutamia kommentteja mahdollisilta uusilta työkavereiltasi:

”Parasta työssäni on päästä tarjoamaan asiakkaillemme elämyksiä asiantuntevan, persoonallisen ja henkilökohtaisen palvelun myötä. Tiimimme on tehokas ja sydämellinen. Täällä pidämme toisista huolta, niin työkavereista kuin asiakkaistakin!” Kirsi K

”Tervetuloa mukaan, pääset näköalapaikalta hotelliemme syövereihin, puhumattakaan S-ryhmän kattavista henkilökuntaeduista!” Lotta S

”Yli 8 vuotta sitten tulin taloon kesätöihin ja täällä olen edelleen. Meillä välitetään asiakkaista; työtä tehdään suurella sydämellä ja ammattitaidolla. Meillä tuetaan, autetaan ja kehitytään. Täällä on hyvä olla!” Riikka K
Kiinnostuitko tehtävästä? Mahtavaa! Täytä oheinen hakemus viimeistään 14.3.2019 ja kerro mielenkiinnostasi myyntineuvottelijan tehtävää kohtaan. Haethan tehtävään mahdollisimman pian, sillä käynnistämme työhaastatteluita jo hakuaikana.

Palkkauksessa noudatamme MaRa TES:iä. Lisäksi työntekijänämme saat heti käyttöösi
S-ryhmän kattavat henkilöstöedut. Työ on kokoaikaista ja sijoittuu arkipäiviin kello 8–18 väliseen aikaan. Tarpeen mukaan tarjoamme työvuoroja myös viikonloppuisin.

Vuorotteluvapaan sijaisuus on 4 kuukautta alkaen 6.5. Muut työsuhteet solmimme maalis-huhtikuun aikana. Työsuhteet kestävät vähintään syyskuun 2019 loppuun saakka.

www.sokoshotels.fi
www.radissonblu.fi

Myyntipalvelupäällikkö Pirjo Heiskanen antaa lisätietoja numerossa 0469235529
perjantaina 1.3. klo 14.00 – 16.00. ja tiistaina 5.3. klo 15.00 – 17.00.
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1240510
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki, Uusimaa