Myyntineuvottelija | Kokous- ja ravintola- ja ryhmämyynti | Turku
SUOMEN OSUUSKAUPPOJEN KESKUSKUNTA

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 5.7.2021

Primary location:

TURKU

Kiinnostaako sinua asiakaspalvelu ja myyntityö? Haluatko tuottaa asiakkaillemme elämyksiä ja onnistuneita kokemuksia myymilläsi tuotteilla ja palveluilla? SOK MaRa-ketjuohjauksen Turun Myyntipalvelu hakee yhtä myyntineuvottelijaa - voisiko tämä olla sinulle sopiva paikka?

Tästä työssäsi on kyse

Myyntineuvottelijanamme myyt kokouksia, ravintolapalveluita, ryhmämajoitusta ja tapahtumia sekä hoidat asiakkaidemme varauksia Turun Sokos Hotelleille ja Radisson Blu hotellille.

Palvelet asiakkaitamme puhelimitse ja sähköpostitse sujuvasti suomeksi ja englanniksi. Myyt laajaa tarjontaamme intiimeistä illallistilaisuuksista kansainvälisiin kongresseihin. Asiakkaamme ovat suomalaisia ja kansainvälisiä yrityksiä, yksityishenkilöitä, yhdistyksiä, järjestöjä ja matkatoimistoja. Myyt kuunnellen herkällä korvalla asiakkaidemme toiveita ja paneudut heidän tarpeisiinsa mahdollistaen onnistuneet tilaisuudet. Henkilökohtaiset ja yhteiset tavoitteet innostavat sinua kulkemaan kohti tärkeintä tehtäväämme - asiakkaidemme onnellistamista.

Miksi tarttuisit tähän tilaisuuteen?

Tämä on palkitsevaa työtä, jonka tulokset näkyvät sinulle niin myyntiluvuista kuin asiakaspalautteistakin. Teemme tiivistä yhteistyötä hotelliemme ja ravintoloidemme kanssa, ja meille on myös ensisijaisen tärkeää, että ne pääsevät tuellamme omiin myyntitavoitteisiinsa. Investoimme vahvasti uusien kohteiden ja palvelukonseptien kehittämiseksi. Voit siis olla aidosti ylpeä siitä, mitä myyt!

Olemme Suomen suurin myyntipalveluorganisaatio alallamme ja meidän on mahdollista tarjota sinulle osaamisen laajentamista sekä vaihtoehtoisia ura- ja kehittymispolkuja. Valmennamme sinua aktiivisesti, jotta taitosi kehittyvät ja vastaavat palvelumallimme vaatimuksia. Tarjoamme sinulle kattavan perehdytyksen ja tuen työntekoon. Esihenkilösi, valmentajasi ja kollegasi varmistavat, että osaat työsi ja pääset näyttämään myyntineuvottelijan kykysi asiakkaillemme.

Työskentelemme Turun keskustassa, KOP kolmiossa sijaitsevassa avokonttorissa. Työskentelemme hybridi-mallilla, osin etänä ja osin toimistolla. Tarjoamme Suomen laajimmat henkilöstöedut, joista voit lukea lisää täältä: https://s-ryhma.fi/tyopaikat/miksi-s-ryhmaan. Henkilöstöetujen lisäksi tarjoamme työntekijöillemme myös ePassi-edun, jota voit käyttää haluamiisi liikunta-, kulttuuri- tai hyvinvointipalveluihin.

Työ vaatii mestarinsa – sinut?

Työssä menestymistäsi edesauttaa, jos sinulla on kokemusta hotelli-, ravintola- tai matkailualalta. Tärkeämpää on kuitenkin, että sinulla on kokemusta asiakaspalvelusta tai myynnistä ja omaat hyvät taidot ihmisten kanssa työskentelystä. Taidat asiakassuhteen rakentamisen onnistuneesti ja ymmärrät, mitä myyntityössä menestyminen vaatii sekä yksilötasolla että tiimin jäsenenä.

Sinulla on sisäistä paloa ja innokkuutta monikanavaisesti tapahtuvaa myyntityötä kohtaan ja kiinnostus luomaan asiakkaalle elämyksiä. Työpäivän aikana palvelet monia asiakkaita, hoidat useita varauksia ja teet yhteistyötä yksiköidemme kanssa. Osaat toimia erilaisissa asiakaspalvelutilanteissa niiden vaatimalla tavalla, ja näet asiat positiivisen kautta. Sinulla on organisointikykyä, tietoteknistä osaamista ja paineensietokykyä. Sinulla on halu oppia uutta ja olet kiinnostunut taitojesi kartuttamisesta ja osaamisesi kehittämisestä.

Haluatko tulla työkaveriksemme?

Haemme yhtä myyntineuvottelijaa määräaikaiseen työsuhteeseen ajalle 30.8.2021 – 30.9.2022. Työ on osa-aikainen 90h/3 viikkoa ja sijoittuu arkipäiviin kello 8-18 väliseen aikaan. Tilanteen mukaan tarjoamme työvuoroja myös viikonloppuisin. Palkkaus MaRa TESin mukaan ja jokainen työntekijämme on myös tulospalkkauksen piirissä.  

Innostuitko? Seuraavaksi olisi hienoa kuulla sinusta tarkemmin.

Työkaveriksemme voit hakea oheisen hakulomakkeen kautta 1.8.2021 mennessä.

Jos sinulla on mielessä kysymyksiä tehtävääsi tai meillä työskentelyyn liittyen, Pirjo ja Sirpa juttelevat mielellään kanssasi. Pirjon tavoitat parhaiten 8.7. klo 11-12, 9.7. klo 11-12 tai 14.7. klo 15-16 puhelimitse 046 9235529. Voit myös laittaa sähköpostia pirjo.heiskanen@sok.fi.

Sirpan tavoitat hänen lomansa jälkeen 27.7. klo 10-11 tai 28.7. klo 14-15 puhelimitse 050 388 8212. Voit myös laittaa sähköpostia sirpa.toivonen@sok.fi.

#SOK

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot