Myyntineuvottelija Kiinteistönvälitys Enberg Oylle
Go On Jyväskylä

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 10.11.2020

Kiinteistönvälitys Enberg Oy LKV on toiminut vuodesta 1993 Jyväskylän keskustassa. Yritys tarjoaa vankalla ammattitaidolla nykymarkkinoiden mukaista kiinteistönvälitystä Jyväskylässä sekä lähikunnissa välittäen asuinhuoneistoja, omakotitaloja, tontteja sekä vapaa-ajanasuntoja. Yritys laatii myös eri tarkoituksiin arviokirjoja. Enberg Oy:n palvelussa korostuvat paikallistuntemus, trendiherkkyys, kattavat verkostot ja hyvä reagointikyky markkinoihin sekä joustava ja nopea palvelu.

Etsimme nyt suorarekrytointina Kiinteistönvälitys Enberg Oy:lle MYYNTINEUVOTTELIJAA vakituiseen työsuhteeseen kasvamaan seuraavaksi Enberg:n kiinteistönvälittäjäksi!

Etsimämme henkilö on myynninnälkäinen, aidosti kiinteistöalasta kiinnostunut asiakaspalvelija, joka haluaa panostaa työssään asiakassuhteiden hoitamiseen sekä niiden kehittämiseen. Omaat hyvät vuorovaikutustaidot sekä ahkeran työotteen. Pidät työn liikkuvuudesta, mutta osaat myös rauhoittua työpöydän ääreen. Sinulla ei tarvitse olla aikaisempaa kokemusta tai koulutusta alalta, mutta toivomme, että tulevaisuuden tähtäimessä sinulla siintäisi LKV-pätevyyden hankkiminen. Työssä menestyminen edellyttää hyvää paineensietokykyä ja pitkäjänteisyyttä, mutta myös itseohjautuvuutta sekä halua oppia ja sisäistää uutta. Tässä tehtävässä asenne ratkaisee!

Enbergin tiimi on valmis luotsaamaan sinusta alan seuraavan ammattilaisen, ja työssä menestyminen sekä siihen sitoutuminen avaavat mahdollisuuden tulevaisuudessa myös yrityksen osakkuuteen. Tehtävässä on kilpailukykyinen palkkaus, kattava perehdytys sekä tiimin tuki.

Kiinnostuitko? Jos koet olevasi etsimämme myyntihenkinen persoona, joka haluaa kasvaa ja kehittyä kiinteistöalalla, lähetä hakemuksesi oheisen linkin kautta ja olet mukana hakuprosessissa. Hakuaika päättyy 29.11.2020 ja käsittelemme hakemuksia jo hakuajalla. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Go On Jyväskylän HR-asiantuntija Emmi Leppänen, 044 334 6292 / emmi.leppanen@go-on.fi

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1399350
  • Tehtäväalue: Myyntitehtävät
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 29.11.2020
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Jyväskylä