(Poistunut julkaisusta)

Myyntineuvottelija/ Kiinteistönvälittäjä
OP Koti Pohjois-Savo

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.7.2020

Eteläisen alueen tiimissämme avautuu paikka uudelle, sinnikkäälle

MYYNTINEUVOTTELIJALLE / KIINTEISTÖNVÄLITTÄJÄLLE

 

Tehtävästä

Kiinteistönvälitys on myyntityötä, jossa omalla työpanoksellaan ja ahkeruudellaan rakentaa sekä asiakassuhteita että oman taloutensa perustan. Tehtävä vaatii sinnikkyyttä ja paloa myyntityöhön. Myyntineuvottelijana hankit toimeksiantoja myytävistä kohteista, tapaat asiakkaita, esittelet ja myyt kohteita, järjestät myyntitilaisuuksia, markkinoit sekä kohteita että palveluitamme ja hoidat hallinnollisia asioita liittyen myynteihisi. Työssäsi liikut Varkauden, Leppävirran Joroisten ja Suonenjoen alueella toimeksiantojen mukaisesti.

 

Sinusta

Olet valmis käärimään hihasi ja työskentelemään pitkäjänteisesti kiinteistönvälityksen ja myynnin parissa. Ymmärrät, että jokainen kauppa vaatii sinulta työtä ja haluat omistautua alalle. Olet ahkera ja itsenäinen puurtaja, mutta sinulta sujuu myös tiimityö. Verkostoitumiskykysi ja sosiaaliset taitosi ovat erinomaiset ja olet loistava asiakaspalvelija. Tunnistat myös uusia mahdollisuuksia ja opit mielelläsi uutta. Näemme eduksi some-osaamisen tai halun ottaa digitaaliset työkalut osaksi työtä.

Ja mikä tärkeintä – olet rehti ja joustava tiimipelaaja, jolle OP:n arvot – ihmisläheisyys, vastuullisuus ja yhdessä tekeminen - ovat yhtä suuri sydämen asia kuin meillekin.

 

Me tarjoamme

Tarjoamme haastavan ja innostavan urapolun alan vahvalla toimijalla. Koulutamme sinut myyntineuvottelijasta kiinteistönvälittäjäksi ja annamme tukea osaamisesi karttumiseen. Olemme vakavarainen ja vahva pankkien omistama yritys. Meillä et jää koskaan yksin; roolissasi sinua tukevat OP Kodin ja omistajaosuuspankkien osaavat organisaatiot. Luonnollisesti tarjoamme sinulle myös erinomaiset OP Ryhmän työsuhde-edut ja myyntiin kannustavan provisio-palkkauksen.

 

Kiinnostuitko?

Jos jokin jäi vielä askarruttamaan, lisätietoja tehtävästä antaa OP Koti Pohjois-Savon toimitusjohtaja Pekka Linna. Pekan tavoitat numerosta 0505990765 (klo 09.00 – 22.00)

Jos sen sijaan uumoilet olevasi etsimämme osaaja ja ilmoituksemme sai sinut innostumaan, lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi OP:n urasivuston kautta osoitteessa op-careers.fi mahdollisimman pian, mutta viimeistään 15.08.2020.

Toivottavasti kuulemme sinusta!

Valittavalta henkilöltä tarkastamme luottotiedot ja yritysyhteydet sekä teetämme huumausainetestin.