(Poistunut julkaisusta)

Myyntineuvottelija/ Kiinteistönvälittäjä
OP Koti Itä-Uusimaa

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.8.2019

TULE OSAKSI MENESTYSTARINAAMME!

 

Haemme itäiselle Uusimaalle MYYNTINEUVOTTELIJAA/KIINTEISTÖNVÄLITTÄJÄÄ tekemään asiakkaidemme asumisen unelmista totta. Sinulta saattaa jo löytyä LKV-tutkinto, mutta sen puuttuessa avustamme myös sen suorittamisessa.

 

Odotamme sinulta 

Etsimme joukkueeseemme vahvaa tiimipelaajaa, joka pystyy sekä itsenäiseen työskentelyyn että saumattomaan yhteistyöhön. Odotamme luonnollisesti sinulta kiinnostusta myyntiä ja kiinteistönvälitystä kohtaan, mutta aiempi työkokemuksesi voi myös olla muulta alalta. Työ on luonteeltaan joustavaa, joten odotamme sinun pystyvän työskentelemään myös iltaisin ja viikonloppuisin. Palveluhenkinen asenteesi ja ammattilaisen ote työhön herättävät luottamusta asiakkaissamme, joita palvelet erityisesti Sipoon alueella. Aktiivisuutesi ansiosta asiakkaidemme asiat hoituvat vaivattomasti ja helposti. Vahvuutenasi ovat hyvät yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot ja käytät sujuvasti erilaisia sähköisiä kanavia ja -välineitä. Voit olla alalle aikova tuleva huippumyyjä tai alan kokenut konkari. Hallitset palvelun myös englanniksi ja ruotsin kielen taitoa pidämme etuna.

 

Tarjoamme sinulle 

Meiltä saat vakituisen ja itsenäisen työn, mukavan ja kokeneen työporukan sekä tukea ja apua omaan kasvutarinaasi. Tarjoamme kattavan perehdytyksen ja valmennuksen tehtävään, joten taustasi voi olla myös eri alalta. Saumaton yhteistyö pankki- ja vakuutusasioissa paikallisen osuuspankin kanssa takaa sinulle ja asiakkaillemme luotettavan kumppanin täyden palvelun asuntokauppoihin saman katon alta. Saat kilpailukykyisen palkkauksen lisäksi loistavat OP-ryhmän henkilöstöedut. Vaikka työsi on luonteeltaan liikkuvaa, ovat Porvoossa sijaitsevan toimistomme työtilat ja -välineet nykyaikaiset. Meillä on mahdollisuus myös etätöihin.

 

Lisätiedot ja hakuohjeet

Kiinnostuitko? Lisätietoja tehtävästä antaa 14.-16.8.2019 klo 12-14 välillä toimitusjohtaja Katja Kokkinen numerosta 0405216969. Välitä meille osaamisesi ja persoonasi lähettämällä hakemuksesi ja ansioluettelosi op-careers.fi- sivuston kautta viimeistään 25.8.2019.

Yhdessä hyvä tulee.