(Poistunut julkaisusta)

Myyntineuvottelija kiinteistöhuoltoon
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.11.2018
Etsitkö töitä myynnin ja markkinoinnin parista? Olisitko sinä etsimämme henkilö täydentämään mukavaa työporukkaamme?
 
Haemme nyt osa-aikaista MYYNTINEUVOTTELIJAA kiinteistöhuollon asiakkaallemme Turkuun.
 
Myyntineuvottelijan roolissa tehtävänäsi on itsenäisesti vastata kiinteistöhuollon palveluiden myynnistä ja asiakkaista Varsinais-Suomen alueella. Asiakaskuntasi koostuu muun muassa isännöitsijöistä ja kiinteistön omistajista. Sovit asiakastapaamisia, neuvottelet sopimukset ja vastaat osaltasi myynnin suunnittelusta ja tavoitteiden saavuttamisesta vastuualueellasi.  Työhön sisältyy markkinoinnin suunnittelua ja toteuttamista sosiaalisessa mediassa. Työ on määräaikainen ja osa-aikainen, 30h/viikko. Työaika on arkisin klo 8-14.
Työssä tarvitaan ystävällistä ja ulospäinsuuntautunutta luonnetta, asiakaspalvelu- ja neuvottelutaitoja, tietoteknistä osaamista ja someosaamista. Työ on liikkuvaa ja asiakastapaamisia varten työssä tarvitaan omaa autoa. Työkieli on suomi.
Menestyäksesi tässä tehtävässä on tärkeää, että olet itseohjautuva, energinen ja tavoitehakuinen. Lisäksi omaat hyvät neuvottelu- ja ihmissuhdetaidot. Eduksi katsomme kokemuksen myyntityöstä ja uusasiakashankinnasta, sisällöntuotannosta ja somemarkkinoinnista. Koulutukseltasi voit olla myynnin ja markkinoinnin ammattilainen tai alan opiskelija.
Tarjoamme sinulle aitiopaikan oppia ja nähdä kasvavan kiinteistöpalvelualan yrityksen toimintaa hyvässä porukassa!
Olisiko tämä työ sinua varten? Jos kiinnostuksesi heräsi, täytä hakemuksesi oheisen linkin kautta viimeistään 15.11. Jätäthän CV:si hakemuksen liitteeksi. Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä. Personalhuset on yksi suurimmista pohjoismaisista henkilöstöalan toimijoista. Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen: autamme rakentamaan menestystarinoita ja olemme aidosti läsnä. Kattavat työntekijäprofiilit sekä työssä tarvittavien taitojen arviointi varmistavat, että oikea osaaja ja oikea työ kohtaavat. Me Personalhusetilla teemme arjesta sujuvaa ja lunastamme lupaukset joka kerta. www.personalhuset.fi
Työhyvinvointi, työturvallisuus ja työtyytyväisyyden lisääminen ovat meille erittäin tärkeitä. Personalhuset Staffing Group on Henkilöstöpalvelualojen liiton jäsen ja auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys. Se osoittaa asiakkaillemme ja työntekijöillemme, että olemme vastuullinen ja luotettava yhteistyökumppani. www.hpl.fi/auktorisointi.