(Poistunut julkaisusta)

Myyntineuvottelija Jyväskylään ja Saarijärvelle
A-lehdet Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.8.2019

Haemme Jyväskylään ja Saarijärvelle puhelinmyyntiin vakituisia työntekijöitä! Miten olisi työ, jossa voit vaikuttaa palkkatasoosi? Kiinnostaisiko sinua vaihtaa alaa tai kaipaatko uusia haasteita? 

Myyntineuvottelijanamme tärkeintä on kiinnostuksesi myyntiä ja asiakkaita kohtaan. Pääset vaikuttamaan palkkatasoosi, nautit joustavista työajoista ja saat kannustavan työtiimin. Tule testaamaan, olisiko tässä sinulle uusi työ!

Työssäsi ei ole kahta samanlaista päivää. Kohtaat päivittäin puhelimitse asiakkaitamme ja autat heitä valitsemaan sopivat lehdet. Myyt laadukkaita suomalaisia aikakauslehtiä, kuten Apu, Avotakka, Kauneus & Terveys, Eeva, Kotivinkki, Meidän Mökki ja Tuulilasi. Työsi on itsenäistä, mutta saat tukea kannustavilta työkavereilta ja esimiehiltä.

Mitä osaamista puhelinmyynnissä menestymiseen tarvitaan?

Meillä aloittaessasi sinun ei tarvitse olla valmis myyjä. Tarjoamme kattavan perehdytyksen, joten et tartu kylmiltään puhelimeen. Riittää, että olet rohkea soittamaan, sinulla hyvä suomen kielen taito ja ennakkoluuloton asenne myynnin tekemiseen. Työn edetessä tarjoamme sinulle jatkuvaa koulutusta myyntityössä menestymiseen ja kehittymiseen.

Miksi töihin A-lehtiin?

Heitä puhelinmyyntiin liittyvät ennakkoluulosi roskakoriin! Meillä työpäiväsi on kuusituntinen, pääsääntöisesti kello 9 - 15. Työskentelet maanantaista perjantaihin, halutessasi joskus myös lauantaisin. Sovimme kanssasi henkilökohtaiset työajat ja toivomasi lisätunnit, jotka mahdollistavat lisäansiot sekä aikaa myös elämäsi muille tärkeille asioille. 

Kahdesti kuukaudessa maksettavan palkan suuruuteen vaikutat itse myynnilläsi. Takaamme sinulle alusta alkaen vähintään 11,36 euroa/työtunti. Peruspalkan lisäksi pystyt kasvattamaan ansiotasi provisiolla ja erilaisilla bonuksilla. Kokoaikaisena palkka on keskimäärin 2 500 euroa kuukaudessa, parhaat myyntineuvottelijamme tienaavat jopa 5 000 euroa kuukaudessa!

Tarjoamme sinulle monipuoliset edut - saat muun muassa hyvän työterveyshuollon, vuosilomat, lehtiedut ja jatkuvaa koulutusta sekä tukea työssäsi onnistumiseen.

Lisätietoja tehtävästä ja A-lehdissä työskentelystä saat arkisin puhelimitse numerosta 050 414 4330.

https://www.a-lehdet.fi/tyonhakijalle/tule-myyntineuvottelijaksi

 

puhelinmyyjä myyntityö puhelinmyynti telemarkkinointi