(Poistunut julkaisusta)

Myyntineuvottelija - Jyväskylä, Jämsä, Akaa, Valkeakoski
Communicare Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.6.2018
Communicare Finland Oy on vuonna 2011 perustettu Contact Center -palveluita tarjoava yritys. Yrityksen perustajilla on alalta yli 50 vuoden ja yli 3500 myynti- ja asiakaspalveluprojektin käytännönkokemus lukuisilta toimialoilta, BtoB- sekä BtoC -sektoreilta. Käytämme nykyaikaisia Contact Center -järjestelmiä ja yhdessä osaavan myynti- ja asiakaspalveluhenkilöstön kanssa tarjoamme yritysten käyttöön luotettavan, ammattitaitoisen ja laadukkaan markkinointikumppanin. Communicare Finland Oy on saanut Suomen Asiakkuusmarkkinointiliiton Reilu Työnantaja -tunnuksen. Telemarkkinointisektorilla niin toimeksiantajien kuin työntekijöidenkin on erittäin tärkeää löytää alalta luotettavat palveluntarjoajat. Reilu Työnantaja - merkillä yritys antaa vahvan signaalin ja lupauksen, että se on sitoutunut oikeudenmukaiseen, rehelliseen ja läpinäkyvään toimintatapaan.
Etsimme Communicare Finlandille myyntineuvottelijoita Jyväskylän, Jämsän, Valkeakosken ja Akaan toimipisteisiin. Työsuhteet tullaan sopimaan suoraan asiakkaan kanssa.

Työ on kuluttaja- sekä yritysmyyntiä ja markkinointia puhelimen välityksellä. Saat tehtävään hyvän peruskoulutuksen työsuhteen alussa sekä jatkuvan tuen ja valmennuksen, jotta varmasti pärjäät työssäsi. Aikaisempaa kokemusta et siis välttämättä tarvitse.  

Toivomme sinulta

  • sujuvaa suomen kielen taitoa
  • sanavalmista, iloista ja positiivista asiakaspalveluasennetta
  • perus it-taitoja
Tulet toimeen erilaisten ihmisten kanssa, olet kilpailuhenkinen ja valmis kehittämään itseäsi.   Tarjoamme sinulle pitkäaikaisen työpaikan, kilpailukykyisen palkkauksen (kiinteä tuntipalkka + myyntibonukset), nykyaikaiset työvälineet sekä ammattitaitoisen tiimin tuen.   Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa Eilakaislan henkilöstökonsultti Kaisa Immonen, puh. 0400 270 860 / etunimi.sukunimi@eilakaisla.fi. Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen 17.6.2018 mennessä osoitteessa kaislanet.eilakaisla.fi