(Poistunut julkaisusta)

Myyntineuvottelija iltavuoroon, Telia Finland Oy, Fuengirola
StaffPoint

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.6.2019
StaffPoint tarjoaa mahdollisuuden aurinkoisempaan arkeen Espanjassa yhdistettynä työhön hyvämaineisessa suomalaisyrityksessä. Toimistomme sijaitsee uusissa, valoisissa tiloissa Las Lagunasissa 1,5 km Fuengirolan keskustasta. Valttinamme onkin viihtyisä työympäristö sekä positiivinen ilmapiiri!

Oletko aidosti kiinnostunut ihmisistä ja myynnistä? Sopiiko elämäntilanteeseesi iltapainoitteset työvuorot? Haemme uusia myyjiä osa-aikaiseen (ma-to 20-24h/vko) työsuhteeseen Telia Telesales -tiimiin. Tehtävässä myyt tuotteita, kuten kodin laajakaistayhteyksiä ja TV:n sisältöpalveluita operaattorin kattavasta tuotevalikoimasta suomalaisille asiakkaille. Tuotteet ovat huippuluokkaa ja tarpeellisia jokaiselle - vai miten itse selviytyisit elämässäsi ilman nettiyhteyttä?


Edellytämme sinulta

Olet asiakaslähtöinen kaikessa toiminnassasi sekä rohkea ja innokas oppimaan uutta

Nautit puhelimitse tapahtuvista asiakaskohtaamisista ja sytyt onnistumisista. Sinulla on halu menestyä ja tavoitteet motivoivat sinua antamaan parastasi.

Olet sinnikäs, etkä pelkää tarttua luuriin yhä uudelleen.

Olet sanavalmis ja neuvottelet luontevasti erilaisten ihmisten kanssa.

Puhut hyvää suomen kieltä ja sinua on miellyttävä kuunnella.

Hyödynnät tietotekniikkaa sujuvasti työssäsi.


Tarjoamme sinulle

Paikan kasvuhakuisessa edelläkävijäyrityksessä.

Tueksesi arkeen saat mukavat ja osaavat tiimikaverit, kannustavan esimiehen, hyvät työvälineet, erittäin kilpailukykyiset ja laadukkaat tuotteet sekä konsernin vahvan markkinointipanostuksen.

Toistaiseksi voimassa olevan työsuhteen, työaika ma-to klo 14-19 (20h/vko) tai klo 15-19 (16h/vko) . Etsimme vielä muutamaa tekijää myös päivävuoroon 30h/vko (ma-pe 9-15).

Kiinteän kuukausipalkan sekä kannustavan bonusmallin. Mitään myyntikattoa ei ole, joten pääset itse vaikuttamaan ansiotasoosi. Kiinteä pohjapalkka on Espanjan palkkatasoon verrattuna keskitasoa ja hyvä myyjä ansaitsee bonuksilla jopa Suomeen verrattavan palkan. Espanjassa elinkustannukset ovat myös pienemmät kuin Suomessa.


Arvostamme

Annat vahvan panoksesi tiimin jäsenenä ja kannustat mielelläsi myös muita onnistumaan. Asenteesi on vahvin valttisi, jonka turvin ylläpidät omalta osaltasi tiimin kilpailuhenkistä, mutta rentoa ja optimistista ilmapiiriä.


Kiinnostuitko?

Rekisteröi hakemuksesi ja CV:si osoitteessa www.staffpoint.fi. Toimithan nopeasti - paikat täytetään heti sopivien ehdokkaiden löydyttyä!

Lisätietoja tehtävästä saat Saara Huismanilta, saara.huisman@staffpoint.fi.

Tehtävään valittavalle voidaan tehdä perusmuotoinen turvallisuusselvitys luotettavuuden varmistamiseksi. Lisäksi hakijalla on oltava työsopimusta varten NIE-numero ja espanjalainen sosiaaliturvatunnus.


Lisätietoja

Saara Huisman
saara.huisman@staffpoint.fi