(Poistunut julkaisusta)

Myyntineuvottelija HS-tiimiin, #teleduuni
Sanoma Media Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.9.2019

Helsingin Sanomat on moninkertaisesti sisällöistään palkittu media, jonka laadukkaat sisällöt tavoittavat viikoittain yli kaksi miljoonaa suomalaista. Verkossa ja paperilla julkaistavaan tuoteperheeseen kuuluvat myös Kuukausiliite, Nyt, HS Viikko ja HS Metro.

 

Haemme Helsingin Sanomien kuluttajamyyntiin tavoitteellista

myyntineuvottelijaa

 

Myyntineuvottelijana hoidat itsenäisesti myyntitilanteet puhelimessa ja tarjoat aktiivisesti Helsingin Sanomien tilausta asiakkaillemme. Hesari on lähellä sydäntäsi ja saatat tuntea jopa rakkautta sitä kohtaan. Pidät puhelintyöskentelystä ja haluat kehittyä myynnin ammattilaiseksi. Me mahdollistamme onnistumisen työssäsi monipuolisella koulutuksella.

Tarjoamme myytäväksi laadukkaat Helsingin Sanomien tuotteet sekä tuloksiin perustuvan kannustavan palkkauksen, joka muodostuu työehtosopimuksen mukaisesta takuupalkasta (1479 €/kk) ja tulosten mukaisesta myyntiprovisiosta.  Menestystäsi tukevat hyvät työvälineet, osaavat ja innostavat työkaverit sekä viihtyisät työtilat Sanoma Media Finlandin asiakaspalvelun tiloissa Sanomalassa Vantaankoskella, jonne pääsee HSL:n AB lipulla.

Tehtävä on osa-aikainen (30 h / vko) ja työskentely tapahtuu ma-pe klo 9-15.30. Sanoman työntekijänä saat käyttöösi monipuoliset henkilöstöedut, hyvät harrastusmahdollisuudet sekä mahdollisuuden edulliseen työpaikkaruokailuun.

Kiinnostuitko? Hae tehtävää pian täyttämällä sähköinen hakulomake, viimeistään 20.10.2019 osoitteessa sanoma.fi/teleduuni. Huomioithan, että aloitamme haastattelut jo hakuaikana. Lisätietoja tehtävästä antaa myyntipäällikkö Sari Tarkiainen, sari.tarkiainen@sanoma.com tai puh. 040 720 7667.