(Poistunut julkaisusta)

Myyntineuvottelija HS-tiimiin, kesätyö, #teleduuni
Sanoma Media Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.3.2020

Helsingin Sanomat on moninkertaisesti sisällöistään palkittu media, jonka laadukkaat sisällöt tavoittavat viikoittain yli kaksi miljoonaa suomalaista. Verkossa ja paperilla julkaistavaan tuoteperheeseen kuuluvat myös Kuukausiliite, Nyt ja HS Metro.

Haemme Helsingin Sanomien kuluttajamyyntiin tavoitteellisia myyntineuvottelijoita kesätöihin kesä-elokuun väliseksi ajaksi.

Myyntineuvottelijana hoidat itsenäisesti myyntitilanteet puhelimessa ja tarjoat aktiivisesti HS-tilausta asiakkaillemme. Hesari on lähellä sydäntäsi ja saatat tuntea jopa rakkautta sitä kohtaan. Pidät puhelintyöskentelystä ja haluat kehittyä myynnin ammattilaiseksi. Me mahdollistamme onnistumisen työssäsi monipuolisella koulutuksella.

Tarjoamme myytäväksi laadukkaat Helsingin Sanomien tuotteet ja tuloksiin perustuvan kannustavan palkkauksen, joka muodostuu työehtosopimuksen mukaisesta takuupalkasta sekä tulosten mukaisesta myyntiprovisiosta.  Menestystäsi tukevat hyvät työvälineet, osaavat ja innostavat työkaverit sekä viihtyisät työtilat Sanoma Media Finlandin asiakaspalvelun tiloissa Sanomalassa Vantaankoskella.

Tehtävä on osa-aikainen (30 h / vko) ja työskentely tapahtuu ma-pe klo 9-15.30. Sanoman työntekijänä saat käyttöösi monipuoliset henkilöstöedut, hyvät harrastusmahdollisuudet sekä mahdollisuuden edulliseen työpaikkaruokailuun.

Tutustu Sanoman teleduuniin ja tuleviin työkavereihin osoitteessa sanoma.fi/teleduuni.

Kiinnostuitko? Hae tehtävää pian täyttämällä sähköinen hakulomake viimeistään 17.5.2020. Huomioithan, että aloitamme haastattelut jo hakuaikana. Lisätietoja tehtävästä antaa Tuomo Taskila tuomo.taskila@sanoma.com p. 0400-650 522.