Myyntineuvottelija, Holiday Club, Vierumäki
Holiday Club Resorts Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 13.9.2021

Onko sinulla aktiivinen ote tekemiseen, löytyykö sinulta hyvää asennetta? Hienoa. Kiinnostaako sinua työskennellä kasvavan matkailun ja vapaa-ajan toimijan palveluksessa? Mahtavaa. Jos vastasit näihin kyllä, jatka lukemista – saatat olla etsimämme henkilö!

Etsimme myyntineuvottelijoita vakituiseen työsuhteeseen Holiday Club Resorts Oy:lle Vierumäelle. Valmistaudumme kotimaan matkailun kysynnän kasvuun ja myyntineuvottelijan tehtävässä olet erittäin tärkeässä roolissa mahdollistamassa tätä kasvua.

Tehtävänäsi on löytää potentiaalisille asiakkaillemme sopiva tapa lomailla kohteissamme. Työpäiväsi koostuvat valmiiksi sovituista asiakastapaamisista toimistolla. Asiakastapaamisessa kohtaat jokaisen asiakkaan yksilönä, kartoitat heidän nykytilanteensa ja esittelet sopivia lomailukohteita Holiday Clubin valikoimasta. Mahdollistat siis asiakkaillesi unelmalomia! Työviikkosi alkaa tiistaina ja päättyy lauantaina.

Saat työtehtävääsi hyvän ja laajan perehdytyksen ja jatkuvan myynnin tuen myyntitiimiltäsi ja esihenkilöltä. Perehdytysvaiheessa pääset oppimaan vertaisryhmän kanssa koulutuksessa ja samalla tutustumaan vähintään yhteen lomakeskuksistamme konkreettisesti. Koulutuksen jälkeen saat esihenkilön ja kollegoiden tuen työhösi niin ennen ja jälkeen asiakastapaamisten kuin tarvittaessa niiden aikanakin – työskentelemme samoissa tiloissa toisiamme tukien ja tsempaten.

Sinulta voi löytyä aikaisempaa myyntikokemusta, mutta se ei missään nimessä ole pakollista. Oikea asenne ja vuorovaikutustaidot erilaisten ihmisten kanssa ovat tärkeimmät ominaisuutesi. Nautit ihmisten kohtaamisista ja innostut, kun saat olla mahdollistamassa ihmisten lomaunelmien toteutumista.

Tässä tehtävässä työpanoksesi huomioidaan! Tarjoamme kilpailukykyisen palkan ja hyvät henkilöstöedut. Alkuvaiheessa saat 3000 €/kk takuupalkan. Sen jälkeen palkkamalli muodostuu pohjapalkasta ja provisiosta, joten sinulla on loistavat mahdollisuudet vaikuttaa palkkapussisi kokoon, vain taivas on rajana.

Kiinnostuitko? Katso vielä videolta, mitä myyntineuvottelijamme Kalle kertoo työstään Holiday Club Katinkullassa: https://youtu.be/ZALsLzj0GiM

Odotamme jo hakemustasi ja tulevat asiakkaasi odottavat lomaunelmiensa toteutumista. Laita siis hakemus tulemaan, lupaamme tehdä nopeita päätöksiä ja olemme hakijoihin yhteydessä jo hakuajan aikana. Hakeminen on nopeaa, vastaat vain muutamaan kysymykseen ja hakemuksesi on meillä.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot