(Poistunut julkaisusta)

Myyntineuvottelija (Holiday Club Resorts Oy)
Carrot Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.8.2018

Holiday Club Resorts Oy on Euroopan johtava viikko-osakeyritys ja merkittävä vapaa-ajan asumisen ja matkailun toimija. Holiday Clubilla on 33 lomakohdetta, joissa loma-asuntoja on yhteensä 1 994 ja hotellihuoneita 1 145. Kohteista kahdeksassa on loma-asuntojen lisäksi myös kylpylähotelli, hotellihuoneita on yhteensä 1 145. Holiday Club viikko-osakkeen omistaa yli  60 000 viikko-osakasperhettä.

Etsimme nyt myyntineuvottelijoita vakituiseen työsuhteeseen viikko-osakkeiden myyntiin. Työllistyminen tapahtuu suoraan Holiday Club Resorts Oy:n palvelukseen.

Myyntineuvottelijat työskentelevät myyntitoimistossa kannustavan tiimin tukemana. Työnkuvaan kuuluvat valmiiksi järjestetyt asiakastapaamiset myyntitoimistolla, tehtävä ei sisällä uusasiakashankintaa tai puhelinmyyntiä.

Työssä menestyminen edellyttää sinnikkyyttä, myynnillistä asennetta sekä tuloshakuisuutta. Tärkeintä on aito innostus myyntityötä kohtaan.  Työntekijänä olet aktiivinen, energinen ja kykenet positiivisella asenteella viemään asiat loppuun asti.

Tarjoamme sinulle

- viihtyisän työympäristön ja markkinoiden ylivoimaisen tuotteen myytäväksi

- valmiit asiakastapaamiset erillisen markkinointiosaston hankkimana

- ammattitaitoisen ja kannustavan työyhteisön myyntityösi tueksi

- mahdollisuuden kehittyä myynnin ja asiakaspalvelun saralla

- hyvän palkkausmallin - pohjapalkka/takuupalkka + provisio

 

Edellytämme hakijoilta korkeaa työmoraalia, halua kehittymiseen ja menestymiseen sekä kykyä neuvotella asiakkaiden kanssa heille tärkeästä asiasta ja hankinnasta. Tehtävään koulutetaan kokonaisvaltaisesti.  Edellytämme hakijoilta mahdollisuutta työskennellä myös lauantaisin (työajat sijoittuvat normaalisti klo 9-17 tai klo 13-19 välille).

Jätäthän hakemuksesi nopeasti, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuajalla.  Kaikki rekrytointiin liittyvät tiedustelut ja lisätiedot arkisin klo 9-11 Samu Salminen/Carrot p. 0400 462452.

Hae paikkaa oheisesta linkistä tai muokkaa jo luotua profiiliasi.


www.carrot.fi

 

Carrot Palvelut Oy on kotimainen, vuonna 1998 perustettu henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin erikoistunut yritys. Työllistämme päivittäin useita satoja eri toimialojen osaajia. Joustavat ja henkilökohtaiset palvelumme tavoittavat valtakunnallisesti kaikki Suomen talousalueet.

 

Carrot - meillä on töitä


Lisätietoja:
Samu Salminen
samu.salminen@carrot.fi
puh: 0400-462452