Myyntineuvottelija - Helsinki
Eilakaisla

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 10.9.2021
Olemme ulkoistetun asiakaspalvelun ja myynnin innovatiivinen toteuttaja ja kehittäjä. Toimipisteemme sijaitsevat Varkaudessa, Kuopiossa, Mikkelissä ja Helsingissä. Aloitimme asiakaspalvelun ja myynnin ammattilaisina aikana, jolloin asiakas kohdattiin pääasiassa puhelimessa. Toimiala on muuttunut teknisen kehityksen ja asiakkaiden vaatimustason kasvun myötä – ja me sen mukana. Kahdessakymmenessä vuodessa olemme kasvaneet Call Centeristä asiakaskokemuksen syväasiantuntijaksi ja palveluratkaisujen kehittäjäksi. Maailman muuttajiksi itsekin. Emme enää vain poimi vaikutteita ympäriltämme, vaan innovoimme itse. Olemme alamme suunnannäyttäjä Suomessa sekä luotettu palvelujen tuottaja ja kehittäjä. Työmme perimmäinen ydin on silti yhä muuttumaton. Meitä vie eteenpäin intohimo asiakaspalveluun ja ymmärrys siitä, että yksikään yritys ei menesty ilman asiakkaita. Olemme olemassa asiakkaita varten. Siksi missiomme on tuottaa erinomaista asiakaskokemusta.
Asiakkaamme Call Waves Solutions Finland Oy hakee kauttamme useita myyntineuvottelijoita kokoaikaisiin työsuhteisiin. Kyseessä on kuuden kuukauden määräaikainen projekti. Projektin jälkeen on mahdollisuus työllistyä suoraan Call Wavesin kirjoille. Työtä on mahdollista tehdä myös osa-aikaisesti, esimerkiksi 20h/vko. Työtä tehdään päiväsaikaan noin klo 9-17, mutta työaikoihin löytyy tarvittaessa joustoa. Työ alkaa mahdollisimman pian ja työpaikka sijaitsee viihtyisissä tiloissa Helsingissä Teollisuuskadulla. Huomioithan, että käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja teemme valinnat heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Tehtävän kuvaus

Tehtävässäsi toimit osana sähkömyyntitiimiä, joka tarjoaa asiakkailleen vastuullisia energiaratkaisuja ja tuotteita. Tehtävään kuuluu kuluttaja- ja yritysmyyntiä. Työtäsi teet puhelimitse hyödyntäen toimialan digitaalisia ratkaisuja. Soittolistat jaetaan tasapuolisesti tiimin kesken ja jokaisen vahvuuksien mukaan. Työpäivät aloitetaan yhteisellä startilla ja tarvittaessa pidetään myös välistartteja. Kerran viikossa pidetään viikkopalaveri. Tueksi saat tiimin ja tiiminvetäjän, joka auttaa tiimiä valmentavan johtamisen keinoin.

Toivomme sinulta

Olet hakemamme henkilö, mikäli olet luotettava, tavoitehenkinen ja eteenpäin katsova persoona, joka nauttii vuorovaikutuksesta ihmisten kanssa. Positiivinen ja iloinen asenteesi sopii mainioisti tiiviiseen työyhteisöön ja auttaa vahvistamaan toimivaa yhteistyötä työntekijöiden välillä. Sinulla on hyvä paineensietokyky, halu oppia ja yrittäjähenkisyyttä. Tarvitset työssäsi sujuvaa suomen kieltä. Ruotsin ja englannin kielen taito katsotaan eduksi. Lisäksi eduksi katsotaan hyvät IT-taidot ja ymmärrys digitaalisista järjestelmistä. Työ sopii niin alan ammattilaiselle, uransa alussa olevalle kuin alan vaihtajallekin, sillä Call Waves tarjoaa kattavan koulutuksen ja jatkuvan myyntivalmennuksen. 

Tarjoamme sinulle 

Call Waves tarjoaa sinulle pitkäaikaisen, vakaan ja turvallisen työpaikan. Työssä pääset oppimaan ja myös energia-ala tulee tutuksi. Saat hyvän perehdytyksen tehtävään ja sinua autetaan sekä valmennetaan työssä jatkuvasti. Pääset osaksi huippu työporukkaa ja yritystä, jolle henkilöstön hyvinvointi ja onnistumiset ovat tärkeitä. Palkka muodostuu sekä kiinteästä palkasta perustuen ICT-alan tes:iin että henkilökohtaisesta myyntiprovisiosta. Alun perehdytyksen jälkeen on mahdollisuus myös etätyöhön.
Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa Eilakaislan henkilöstökonsultti Ella Rintamäki / etunimi.sukunimi@eilakaisla.fi. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten odotan hakemustasi mahdollisimman pian!
Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen 3.10.2021 mennessä osoitteessa https://www.eilakaisla.fi/avoimet-tyopaikat

Lisätietoja ja haku Eilakaislan kotisivuilta ”Hae työpaikkaa” –painikkeen kautta.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1497752
  • Tehtäväalue: Myyntitehtävät
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 3.10.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki