(Poistunut julkaisusta)

Myyntineuvottelija - Helsinki
Eilakaisla

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.9.2020
Kanta-Hämeen Tuoretuote on kasvanut kolmessakymmenessä vuodessa yhdeksi Suomen suurimmaksi yksityiseksi päivittäistavaroiden tukkuliikkeeksi. Perusajatuksemme on selkeä: tarjota asiakkaille yksilöllistä palvelua ja laadultaan tinkimättömiä tuotteita kilpailukykyiseen hintaan. Palvelemme suurkeittiöalan ammattilaisia ja vähittäiskauppaa yli sadan ammattilaisen voimin. Olemme erityisen ylpeitä tuoretuotekaupan osaamisesta – siihenhän viittaa jo yrityksemme nimikin. Kehitämme jatkuvasti Lähiruoka-palvelukonseptia, jossa tuotteen matka lähiviljelijältä asiakkaalle on puristettu minimiin. Ketterä logistiikkamme ja 12/24-tunnin tilaus/toimitusrytmimme huolehtii, että saat tuotteet juuri silloin kun on sovittu. Joustavuutta lisää oma kuljetuskalusto sekä pitkäaikaiset sopimuskuljetusyrittäjät. Haemme Kanta-Hämeen Tuoretuotteelle aktiivista myyntineuvottelijaa vastaamaan Pk-seudun uusmyynnistä ja asiakassuhteiden ylläpidosta. 

Tehtäviisi kuuluvat Pk-seudulla uusasiakashankinta, olemassa olevien asiakassuhteiden ylläpito ja kehittäminen. Selvität itsenäisesti alueesi potentiaalisia asiakkaita, sovit tapaamisia ja kartoitat heidän tarpeitaan ja tarjoat heille yksilöllisiä ratkaisuja asiakaslähtöisesti. Asiakaskuntasi karttuessa huolehdit asiakassuhteista säännöllisesti ja kehität niitä tarvelähtöisesti. Työskentelet hyvin itsenäisesti asiakasrajapinnassa, mutta tukenasi on kokenut myyntitiimi.

Olet etsimämme henkilö, jos sinulla on kokemusta HoReCa alalta ja sinulle on kertynyt jo ainakin hieman kokemusta myyntityöstä. Olet myyntihenkinen ja sinulla on kyky kuunnella asiakkaan tarpeita. Herätät luottamusta sekä olet myös asiakkaiden luottamuksen arvoinen. Sujuvat vuorovaikutus- ja neuvottelutaidot ja asiakaslähtöinen ajattelutapa auttavat sinua tehtävässä menestymisessä. Sinulta löytyvät ajan tasalla olevat it-taidot. Ajokortti ja oman auton käyttömahdollisuus ovat välttämättömiä.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen myyntityön laadukkaan ja laajan tuotevalikoiman parissa. Työ tarjoaa haasteita ja mahdollisuuden kehittyä edelleen myynnin ammattilaisena. Yritys tarjoaa jatkuvaa myynti- ja tuotekoulutusta sekä kokeneen myyntitiimin tuen. Tehtävässä on tuloksiin perustuva palkkaus ilman ylärajaa ja hyvin tehtävässä onnistuvalla on mahdollisuus alan huipputuloihin.

Tavoitteena on, että valittu henkilö aloittaa tehtävässä lokakuussa 2020. Kyseessä on aluksi neljän kuukauden määräaikainen työsuhde, joka solmitaan Eilakaislan kanssa. Määräaikaisuuden jälkeen on hyvä mahdollisuus työllistyä Kanta-Hämeen Tuoretuotteelle.

Kiinnostuitko? Kysy lisää ja laita hakemus pian, sillä aloitamme haastattelut jo hakuaikana.

Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa Eilakaislan henkilöstökonsultti Hannele Hiltunen puh. 050 4356 653 / hannele.hiltunen@eilakaisla.fi.

Lähetäthän hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen 30.9.2020 mennessä verkkosivuilla https://www.eilakaisla.fi/avoimet-työpaikat.