Myyntineuvottelija - Helsinki
Suomen Terveystalo Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.8.2019
Terveystalo on Helsingin pörssissä listattu julkinen osakeyhtiö, jolla on vahva suomalainen omistus. Terveystalo on liikevaihdoltaan ja verkostoltaan Suomen suurin terveyspalveluyritys. Yhtiö tarjoaa monipuolisia perusterveydenhuollon ja erikoissairaanhoidon palveluja yritys- ja yksityisasiakkaille ja julkiselle sektorille. Vuonna 2018 valtakunnallinen verkostomme kattoi noin 260 toimipaikkaa eri puolilla Suomea. Toimipaikkaverkostoa täydentävät ympäri vuorokauden saatavilla olevat digitaaliset palvelut. Lisätietoa www.terveystalo.com

Etsimme Suomen Terveystalo Oy:lle uusasiakashankinnan tiimiin myyntineuvottelijaa pienyritysmyyntiin vakituiseen työsuhteeseen Helsingin Herttoniemeen. Myyntityötä teemme ensisijassa puhelimitse ja digitaalisissa kanavissamme. 

Tehtäviisi kuuluvat 

  • tarjousten laatiminen ja lähettäminen tarjouspyynnön jättäneille asiakkaille tuoteportfoliomme mukaisesti
  • vastuu oman ja tiimin segmentin uusasiakashankinnasta prospektoimalla potentiaalisia asiakkaitamme sähköisiä kanavia käyttäen
  • tekemiesi sopimusten alustava haltuunotto
  • osallistuminen tiimin prosessien kehittämiseen

Tehtävässä menestyäksesi

Sinulla on soveltuvaa aikaisempaa kokemusta B2B myynnistä ja/tai asiakaspalvelusta. Vuorovaikutustaitosi sekä suullisesti että kirjallisesti ovat erinomaiset.  Arvostamme asiakaslähtöistä toimintatapaa ja aitoa myyntihenkisyyttä. Tulet työssäsi toimeen sujuvasti suomen kielellä ja hyvin englannin kielellä, ruotsin kielen osaaminen on suuri etu.
Työskentelyotteesi on aktiivinen ja tulet hyvin toimeen erilaisten ihmisten kanssa. Työskentely asiakkaiden kanssa erityisesti puhelimitse on sinulle luontevaa ja haluat saada tuloksia aikaiseksi. Kykenet itsenäiseen työskentelyyn, pystyt hahmottamaan kokonaisuuksia ja sinulla on sitkeyttä ja pitkäjänteisyyttä viedä myyntitapahtumat maaliin. IT-taitosi ovat hyvät ja omaksut uudet järjestelmät nopeasti.

Tarjoamme hyvän työpaikan terveydenhuoltoalan johtavan yrityksen palveluksessa, mukavassa tiimissä sekä kilpailukykyiset henkilöstöedut.
Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa Eilakaislan rekrytointikonsultti Riikka Ristimäki, puh. 0400 270 886, varmimmin tavoitettavissa ma
19.8. klo 10-11 ja pe 23.8. klo 14-15.
Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen  mennessä osoitteessa kaislanet.eilakaisla.fi. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Toimi siis nopeasti!

Lisätietoja ja haku Eilakaislan kotisivuilta ”Hae työpaikkaa” –painikkeen kautta.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1290661
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 25.8.2019
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki