Myyntineuvottelija Fortumin puhelintiimiin
Rainmaker

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 9.12.2020

Etsimme nyt uusia myyjiä liittymään porukkaamme, myynnin ja maailmanluokan asiakaskokemusten pariin! Tule Ideaparkiin avattaviin toimitilaamme mukaan luomaan Fortumin asiakkaiden arjesta ympäristöystävällisempää ja näin myös parempaa.


TYÖSI  KUVAUS

Fortumin kanssa pääsee tekemään puhtaampaa maailmaa, kun pääset tarjoamaan asiakkaille takuuvarmoja ja tunnettuja energiaratkaisuja. Työ alkaa kattavalla ja palkallisella myyntikoulutuksella, jossa saat kaiken opin onnistuaksesi työssäsi. Tämän lisäksi, saat työskennellä mukavien ja kannustavien työkaverien kanssa ja ammattitaitoisten esimiesten tuella. 

Myyntihenkilönä tehtävänäsi on ottaa puhelimitse yhteyttä uusiin asiakkaisiin ja tarjoaa heille yksilöllisiä, juuri asiakkaan tarpeisiin soveltuvia tunnettuja energialan tuotteita ja palveluita. Tärkeintä työssä on laadukas täyden kympin asiakaskokemus. 

Emme odota sinulta aiempaa kokemusta myynnistä, vaan rempseää asennetta, sinnikkyyttä ja halua oppia uutta. Työtä saa tehdä sekä itsenäisellä otteella että yhdessä upean tiimin kanssa, välillä myös positiivisessa hengessä keskenään kisaillen. 


TYÖAIKA JA PALKKA

Työtä tehdään joko osa- tai kokoaikaisena työntekijänä uusissa tiloissamme Ideaparkissa. Palkkasi muodostuu kiinteästä 10 €/h pohjapalkasta sekä lisäprovisiosta. 


RAINMAKER TYÖNANTAJANA

Olemme Suomen suurin asiakaskohtaamisten ulkoistuksia tarjoava yritys. Meiltä löydät työtä elämää varten ja erilaisia tehtäviä myös pidemmälle tulevaisuuteesi. Opit kanssamme kohtaamisista, ihmisistä, elämästä, yhteistyöstä ja yhteishengestä ja me teemme töitä sen eteen, että ihmiset voisivat rakastaa työtään. 

Luomme Suomen parhaita asiakaskohtaamisia, kun kohtaamme päivittäin yli 10 000 asiakasta monikanavaisesti, verkossa, chatissa ja puhelimitse. Liikevaihtomme vuonna 2019 on noin 70 miljoonaa euroa ja henkilöitä meillä on töissä 1800. Meille ihmisten hyvinvointi, osaaminen ja kehitys ovat kaikkein tärkeimmät asiat sekä menestyksemme ydin.  


KIINNOSTUITKO?

Olen Riku Rainmakerilta ja haastattelen ihmisiä tehtävään jo hakuaikana. Voit jättää yhteystietosi kohdasta “Hae työpaikkaa”, olla yhteydessä Whatsappin kautta tai vaikka soittamalla minulle numeroon 040 7147994.  Jos minua ei heti saa kiinni, olen yhteydessä mahdollisimman pian. 

Paikkakunta: Seinäjoki

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot