(Poistunut julkaisusta)

MYYNTINEUVOTTELIJA, FORTUM KESÄTYÖ
Soldem

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.3.2019

Tehtävään kuuluu Fortumin monipuolisten sähkösopimusten, energiansäästämiseen liittyvien tuoteratkaisuiden ja palveluiden myynti puhelimitse sekä päämiehen nykyisille että uusille kuluttaja-asiakkaille. 

Tarjoamme kesäksi kokoaikaisen ja säännöllisen työn, jossa työskennellään pääasiassa arkisin klo 9-17. Joustavuutta työskentelyyn kuitenkin löytyy ja halutessasi voit tehdä välillä ilta- ja lauantaivuoroakin. Palkkaus tehtävässä muodostuu Työehtosopimuksen (PAM) mukaisesta kiinteästä kuukausipalkasta sekä sen päälle myynneistä muodostuvista provisioista, joiden avulla pääset itse vaikuttamaan myös ansioihisi. 

Odotamme sinulta aktiivista sekä oma-aloitteista otetta työhön, sanavalmiutta ja periksi antamatonta asennetta - olet valmis haastamaan itseäsi myynnissä. Aikaisempi myyntikokemus on eduksi mutta ei välttämätöntä. Työsuhde alkaa palkallisella perehdytysjaksolla, jonka aikana uudet myyntineuvottelijat koulutetaan tuotteisiin, myynnin perusasioihin ja käytössä oleviin järjestelmiin. Koulutamme myyjiämme aktiivisesti koko työsuhteen ajan ja tarjoamme myyjille mahdollisuuden kehittyä työssään omien valmiuksien ja kiinnostuksen mukaan.


Työt on mahdollista aloittaa joustavasti huhti-kesäkuun aikana ja toivomme hakijoilta mahdollisuutta sitoutua työhön vähintään n. 3kk ajaksi. Kesän jälkeen voi olla mahdollista jatkaa työssä osa-aikaisesti opintojen ohella.

Kiinnostuitko? Jätä hakemus kotisivujemme kautta.