(Poistunut julkaisusta)

Myyntineuvottelija etätyö
Pasastar Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.12.2019

Palkkaamme nyt myös etätyöntekijöitä, mikäli eti ole jo valmiiksi alan ammattilainen, annamme sinulle kattavan opastuksen ja koulutuksen työhön.

Voit tehdä työtä päätoimisesti tai hankkia lisätuloja osa-aikaisesti!

Tarjoamme sinulle:
- Huippuprovision myynnistäsi +päiväbonusjärjestelmä kta.16,40e /h
- Mielenkiintoiset jatkuvasti vaihtuvat myyntiprojektit
- Koulutuksen tehtävään
- Tietokoneen ja kuulokkeet käyttöösi

Avainsana myynnissämme on ystävällinen ja asiantunteva palvelu. Noudatamme tinkimättömästi asiakaslähtöistä ja hyvää kaupantekotapaa. Meillä on käytössä automaattinen soittojärjestelmä (Leaddesk), mikä mahdollistaa nopean soitto- ja tilauksenkäsittelytyön.

Lehtiä luetaan paljon ja lukijamäärät ovat olleet jatkuvassa nosteessa viime vuosina. On ilo tarjota asiakkaille laadukkaita ja tunnettuja lehtiä luettavaksi edulliseen hintaan, helpotuksen työhön tuo kustantajilta käyttöön saadut asiakastiedot jotka sisältävät pääasiassa lehden aiempia tilaajia.

Toimistoillamme ja etämyynnissä on monen ikäisiä myyntineuvottelijoita opiskelijoista eläkeläisiin. Ikä on meille vain luku. Persoona ja halu työskennellä myynnin parissa antaa avaimet hyviin ansioihin. Etämyyjänä valitset itse työaikasi sinulle parhaaseen aikaan aamupäivällä, päivällä tai illalla, myös lauantai on hyvä kauppapäivä.
Tule tekemään innostavaa ja motivoivaa työtä asiakkaiden arvostamien tuotteiden parissa.

Työnantajana olemme reilu ja luotettava yritys, arvostamme kaikkia työntekijöitämme ja huolehdimme myös sinun viihtymisestäsi meillä.
Pasastar Oy on vuonna 1987 perustettu alan suurimpiin lukeutuva telemarkkinointiyritys, jolla on 18 toimipistettä Suomessa.
Tunnetuimmat myyntituotteemme ovat Suomen suosituimmat aikakausilehdet.

Huom! Odotamme että olet vähintään 18 vuotias.