(Poistunut julkaisusta)

Myyntineuvottelija, Enia Oy/Elisa Oyj
Enia Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.10.2020

Enia Oy on Elisa Oyj:n tytäryhtiö ja 100% osa Elisaa.

Jos Suomen suurimman teleoperaattorin puhelinpalvelukeskuksessa työskentely ja mukava työpaikka kuulostavat sinun jutultasi, niin lue lisätietoja alta.

Tarjoamme Sinulle:

- Vakituisen työsuhteen, 32,5h - 37,5h/vk
 - ICT-alan TES tuntipalkka + reilut myyntibonukset
 - Säännölliset työajat joiden ansiosta työsi ei tule vapaa-aikasi tielle ja joilla turvaat taloutesi (päivätyö, ei pakollisia ilta tai viikonlopputöitä)
 - Rahanarvoiset työsuhde-edut, kuten puhelinetu ja henkilökunta-alennukset.

Ennen kaikkea tarjoamme mielekästä myyntityötä ja tuotteet, joilla onnistut varmasti: Elisa on Suomen tunnetuimpia brändejä ja tuotteemme ovat alan edelläkävijöitä, joten meillä et myy hiekkaa Saharaan.

Sinulta odotamme:

- Puhut sujuvaa Suomea ja omaat hyvät vuorovaikutustaidot.
 - Olet aidosti kiinnostunut myyntityöstä ja valmis oppimaan uutta.
 - Haluat olla hyvä työssäsi ja vaikuttaa palkkaasi omalla työpanoksellasi.
 - Olet tiimipelaaja, joka välittää myös tiimin yhteistä tavoitteista.
 - Olet vähintään 18 - vuotias.

Arvostamme aiempaa myyntikokemusta (esim. puhelinmyyjä, ständimyyjä, myymälämyyjä, asiakaspalvelija), mutta huomioimme yhtä lailla myös alalle vasta pyrkivät hakijat. Uskomme nimittäin, että myyntityössä persoona on cv:tä tärkeämpi ja kun asenne on kohdillaan, niin kaiken muun voi oppia (tehtäviin saa kattavan palkallisen koulutuksen).

Jos siis etsit vakituista työsuhdetta järkevin viikkotyötunnein ja haluat tehdä mielekästä myyntityötä osana mukavaa työporukkaa, luit juuri oikean ilmoituksen.

Voit käydä tutustumassa enialaisiin alla olevista linkeistä:
 
 http://enia.fi/tutustu-tiimiin/
 
 https://www.youtube.com/watch?v=ITxR__2yiuY

Enia Oy on 100 prosenttisesti Elisan omistama telemarkkinointiyritys ja osa Elisaa. Toimimme 13 paikkakunnalla ympäri Suomen ja vuosien kokemus telemarkkinoinnista on tehnyt meistä paitsi vakaan työllistäjän, myös oman alamme erityisosaajan. Tavoitteenamme onkin aina olla oman alamme edelläkävijä paitsi myynti- ja asiakaspalvelutaitojemme puolesta, myös työnantajana. Olemme ASML nimeämä Reilu Työnantaja ja lisäksi valittu yhdeksi Suomen parhaista työpaikoista Elisa konsernin mukana 2017, 2018 ja 2019. Uskomme vakaasti olevamme Suomen paras puhelinmyyntiorganisaatio.