(Poistunut julkaisusta)

Myyntineuvottelija Eezy VMP:lle!
Eezy Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.9.2020

Eezy Oyj on Suomen monipuolisin henkilöstöpalveluja tarjoava yritys, joka tuntee työelämän Hangosta Utsjoelle ja työllistää noin 30 000 ihmistä. Vuonna 2018 yhteenlaskettu liikevaihtomme oli noin 300 miljoonaa euroa, ja kasvumme jatkuu. Tavoitteenamme on olla markkinajohtaja Suomessa vuoteen 2022 mennessä.

Toimenkuva
Etsimme ahkeraa ja motivoitunutta myyntineuvottelijaa vakinaiseen työsuhteeseen Satakunnan palvelualueelle Porin toimistoomme. Myyntineuvottelijan työtehtävissä pääset osallistumaan kokonaisvaltaiseen rekrytointiprosessiin ja näköalapaikalle henkilöstöpalvelualan ytimeen. Vastuualueellasi ovat uusien asiakkaiden kontaktointi ja asiakassuhteiden ylläpitäminen sekä suorarekrytointeihin osallistuminen. Työtehtäviisi kuuluvat myös monipuoliset henkilöstöpalvelualan työtehtävät; työnhakijoiden haastattelu, työsopimusten laatiminen, työaikakirjauksien tarkistaminen ja työvuorobuukkaus.

Odotamme sinulta
Odotamme sinulta:
- yrittäjähenkisyyttä ja positiivista asennetta
- asiakaspalveluhenkisyyttä
- paineensietokykyä
- itsenäistä ja tarkkaa työskentelytapaa
- nälkäistä asennetta myyntityöhön
- joustavuutta
- hyviä verkostoitumistaitoja
- oman auton käyttömahdollisuutta

Koulutus ja työkokemus
Eduksi katsotaan aikaisempi työkokemus henkilöstöhallinnosta tai myyntitehtävistä sekä alueen yritysten tuntemus.

Muut tiedot
Tarjoamme monipuolisen ja haasteellisen työn myyntihenkiselle henkilölle. Toimimme useilla eri toimialoilla ja se luo vaihtelua työtehtäviin. Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Mikko Jaakkola puh. 040 8673523. Jos kiinnostuit, lähetä hakemuksesi liitteineen osoitteeseen mikko.jaakkola@eezy.fi. Hakemukset otsikolla "myyntineuvottelija" palkkatoiveineen.

Kesto
vakituinen

Lisätietoja
Mikko Jaakkola, mikko.jaakkola@eezy.fi, 0408673523

Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 20.09.2020 mennessä.