(Poistunut julkaisusta)

Myyntineuvottelija, Dwellet Oy
Fiksurekry

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.1.2020

Etsitkö uusia haasteita työn saralla? Oletko myynnin rautainen ammattilainen tai haluaisitko sellaiseksi? Tule mukaan mullistamaan asunnonvälitysalaa kanssamme! Etsimme nyt startup-tiimin vahvistukseksi puhelinta pelkäämätöntä myyntineuvottelijaa.

Vuonna 2018 perustettu Dwellet on voimakkaasti kasvava asuntovuokrauksen verkkopalvelu. Dwellet tarjoaa asunnon omistajalle täysin uudenlaisen tavan, jolla löytää luotettavat vuokralaiset asuntoonsa. Omistaja hoitaa itse asunnon esittelyn, mutta me hoidamme kaiken muun digitaalisella palvelualustallamme. Jo yli tuhat suomalaista on saanut kodin Dwelletin vuokrauspalvelun ansiosta ja aggressiivisesta kasvusta huolimatta asiakastyytyväisyytemme on hurjat 9/10. Asiakkaitamme ovat tähän mennessä olleet sekä yksityiset vuokranantajat että pienet asuntosijoitusyhtiöt. Kasvuyhtiö työllistää tällä hetkellä kahdeksan ammattilaista, minkä lisäksi yhtiöön on sijoittanut joukko Suomen eturivin enkelisijoittajia jotka uskovat uuden toimintamallin kasvuun. Lue lisää: www.dwellet.fi

 

Myyntineuvottelijana tehtäväsi on auttaa asiakkaitamme vuokraamiseen liittyvissä haasteissa sekä kartoittaa heille toimivat ratkaisut palveluistamme. Työssäsi kontaktoit ja myyt palveluitamme yksityisille asuntosijoittajille sekä kiinteistösijoitusyhtiöille puhelimitse. Tarjoamme: valmiit liidit ja hyvät työkalut asiakassoittoihin sekä kaupantekoon. Vastaat itsenäisesti omista asiakkaistasi, mutta työskentelet markkinointitiimimme tukemana, joka huolehtii liideistä sekä brändin vahvasta näkyvyydestä.

Työpaikka sijaitsee Espoon Tapiolassa, hyvien kulkuyhteyksien päässä. Halutessasi voit tehdä työtä myös etänä.

Mitä odotamme sinulta?

Olet henkilö, joka on valmis näkemään miten omilla tuloksilla, voidaan vaikuttaa yrityksen jokapäiväiseen menestykseen. Henkilö, joka omilla onnistumisillaan saa myös työkaverinsa ylittämään itsensä. Ja huipputyyppi, joka omalla asenteellaan luo hyvän fiiliksen ja energisen ilmapiirin koko toimistolle.

Lisäksi toivomme sinun olevan itseohjautuva ja tuloksennälkäinen. Työ sopisi esimerkiksi kuluttajamyyntiä telemarkkinoinnin parissa tehneelle myyntitykille, joka on jo osoittanut ettei pelkkää puhelintyötä ja haluaa nyt myydä tuotteiden sijaan asiantuntijapalvelua innostavassa tiimissä.

Entä mitä tarjoamme Sinulle?

Reilun pohjapalkan ja provision lisäksi tarjoamme sinulle vakituisen työn rennossa työilmapiirissä, loistavat työkaverit sekä tiimin ja esimiehen varauksettoman tuen. Saat vapauden rakentaa päiväsi omien vahvuuksiesi mukaan, ja voit tuloksellisuudellasi vaikuttaa urallasi etenemiseen! Meillä pääset näköalapaikalle, osaksi nopeasti kasvavaan startup-yritystä, ja toivommekin että olet osa menestystarinaamme vielä vuosia!

Mikäli koet olevasi etsimämme henkilö ja haluat mukaan ravistelemaan perinteistä asunnonvuokrausalaa, jätä hakemuksesi palkkatoiveineen Fiksurekry-palvelussa!

Työt voit aloittaa sopimuksen mukaan. Paikka täytetään heti sopivan osaajan löydyttyä. Kysy lisätietoja (arkisin klo 9-16): kimmo.lehtila@dwellet.fi, puh. 040 670 6816

 

Fiksurekry on aivan uudenlainen, helppo ja tehokas rekrytointipalvelu, joka toimii kaikkialla Suomessa. Autamme yrityksiä löytämään parhaat osaajat eri alojen tehtäviin nopeasti ja ammattitaidolla. 

Hakemalla työpaikkaa Fiksurekryn kautta, työllistyt aina suoraan rekrytoivaan yritykseen! www.fiksurekry.fi