Myyntineuvottelija B2B-sisämyyntiin
Miele

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 18.11.2020

Vahvistamme edelleen organisaatiotamme ja haemme

Myyntineuvottelijaa

Miele Professional-yksikköömme


Myyt Miele Professional -tuotteita asiakkaillemme useille toimialoille. Olet päivittäin yhteistyössä asiakkaiden, jälleenmyyjien ja muiden yhteistyökumppaneidemme kanssa. Haet myyntiliidejä, kontaktoit asiakkaita, teet tarjouksia, neuvottelet kauppoja ja hoidat asiakassuhteita konttoriltamme käsin. Seuraat myös tilausten ja toimitusten toteutumista aktiivisesti. Työsi sisältää monipuolisia myynnin tehtäviä laadukkaiden Miele Professional -tuotteiden kanssa, joita ovat mm. pesulalaitteet, astianpesukoneet ja lääkinnälliset laitteet. 

Työskentelet Vantaan toimitiloissamme ja vastaat työssäsi myyntijohtajalle.

Sinulla on tehtävään soveltuva koulutus, kokemusta asiakastyöstä ja näyttöä tuloksellisesta myyntityöstä B2B-asiakkaille. Olet oma-aloitteinen, tuloshakuinen ja tottunut tarttumaan puhelimeen. Sinulla on silmää yksityiskohdille ja hyvät vuorovaikutustaidot. Pitkäjänteisyys ja itseohjautuvuus auttavat sinua onnistumaan työssäsi. Käytät työssäsi sujuvasti tietojärjestelmiä. Tehtävän hoito edellyttää sujuvaa suomen sekä englannin kielen taitoa, ja ruotsin kielen hallinnan luemme eduksesi.

Tarjoamme sinulle vakavaraisen kansainvälisen yrityksen tuen sekä avoimen yrityskulttuurin. Meillä on viihtyisä työympäristö ja toisiamme arvostava työilmapiiri. Koulutamme sinua edelleen alan parhaaksi toimijaksi, sillä panostamme henkilökuntaamme. 

Lisätietoja tehtävästä antaa Arespartnersin konsultti Jarmo Virtanen, puh. 040 560 9585, tavoitettavissa varmimmin 23.11. ja 27.11. klo 10–12. Luottamukselliset soittopyynnöt välittää Tia Nissinen, puh. 044 236 1600. Lähetä hakemuksesi palkkatoivomuksineen osoitteessa www.arespartners.fi linkin ”Aresnets” kautta 6.12.2020 mennessä.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1401037
  • Tehtäväalue: Myyntitehtävät
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Uusimaa
  • Lisätietoja antaa: Arespartnersin konsultti Jarmo Virtanen, puh. 040 5609585